Counter Strike

A NiceGaming a múlt, a Zylex a jövő! Új szervezetnél folytatják sebiék


Jó bizniszt csinált a ZYLEX Esports

A srácok említették már párszor, hogy vannak/voltak bajok csapaton belül. Miután megválasztották őket az év FPS csapatának, az alábbi poszt érkezett a facebook oldalukra:

Sejteni lehett, hogy valami nem kóser. Megkerestem a csapat egyik játékosát, markkot, aki későbbre ígért tájékoztatást, így várni kellett. Mostanra azonban mindenre fény derült:

Ahogy emlékezhettek korábban, a “Camper-ügy” kezdetéig minden rendben volt a csapattal, a csapat egyik játékosa, markk szavaival élek:

Ez mind megváltozott a V4 kvalik után, de nem azért, mert nem teljesítettünk ahogy elvárták tőlünk, hanem azért, mert a csapat szétesett konkrétan

A ZXLEX-től januárban kaptak ajánlatot a srácok, akkor még Camper is az ötös tagja volt, pörögtek a netes ligák, nem volt tervben a változtatás. Miután Camper lelépett, bizonytalanság férkőzött a srácok közé. Számukra 2018 emberpróbálgatásokkal, az oszlás pedzegetésével telt, illetve a csapat főnökével, FLegby-vel is romlott a kapcsolat a kevés kommunikáció miatt.

Nem tudtuk mi lesz a továbbiakban, így meg nem szerettünk volna semmit se mondani a nyilvánosság előtt.

A ZYLEX azonban tudott olyat mondani, amire mozdultak a srácok: utazás egy külföldi lanra. Az N6 minden itthoni lant intézett, de az utóbbi időben értelme sem lett volna egy külföldinek, ugyanis nem volt kvázi csapat. A váltást pedig a CEVO és ESEA ligák végére időzítették, közben ugye megnyerték az év FPS csapata díjt is, szóval volt történés dögivel. A külföldi LAN-ról még nem dőlt el, hogy mi legyen, azonban úgy néz ki a DreamHack Summer az egyik kiszemelt.

Szerencsére a barátság végül is megmaradt FLegby és közöttük:

Nagy boost volt a “Nice Gaming korszak” karrierünkben, teli élményekkel otthon, csak sajnos elmaradtak a külföldi sikerek.

Köszönjük a segítséget markknak!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva