PUBG

Fegyverstatisztika – Mivel lőnek a legtöbben a PUBG-ben?


Statisztikák alapján megnéztük melyek a legjobb fegyverek a PUBG-ben.

A PUBG-ben elég nagy fegyverarzenál áll rendelkezésünkre, így néha elég nehéz eldönteni, hogy melyik fegyvert tartsuk meg az adott szituációban. Az alábbiakban mutatunk egy pár statisztikát arról, hogy a játékosok többsége mely fegyverek mellett dönt.

A képen azt láthatjátok, hogy melyek a legnépszerűbb fegyverek a játék egyes periódusaiban és hogy ezeket milyen eloszlásban használják a játékosok.

Amint a statisztikából kiderült, az M416 a játékosok kedvenc fegyvere a játék elejétől egészen a végéig. Ez valószínűleg annak köszönhető, hogy ez a legsokoldalúbb fegyver a játékban. Semmiben sem kimagasló, de minden szempontból erős ráadásul négy bővítménnyel erősíthetjük tovább, amivel együtt viszont tényleg elég szép pusztításra képes.

Második helyen a népszerűségi listán a SCAR-L, amit gyakorlatilag az M416 gyengébb verziójának is nevezhetünk. Hasonló dolgokat lehetne elmondani erről a fegyverről is, az erőkülönbség csak egy hangyányi az M416 javára.

Az M16A4 valószínűleg az automata tüzelés hiánya miatt az AK pedig a nehéz célzása miatt kevésbé népszerű választások, magas sebzésük viszont jól jöhet néhány szituációban, úgyhogy azért nem érdemes teljesen leírni ezeket a fegyvereket sem.

A dobogós fegyverek után arra is érdemes egy pillantást vetni, hogy mennyire megváltozik a játék eleji és a játék végi fegyvereloszlás. Az elején az UMP még 10% körüli használtságon van, de ez a végére egészen 2%-ig csökken, a mesterlövész puskák viszont épp ellenkezőleg a KAR98 3%-ról 14%-ra az SKS pedig 2%-ról 6%-ra nő.

Ez annak köszönhető, hogy a játék elején sokkal több a közelharc, a végén pedig már inkább a bujkálás és a fedezékből 4X és 8X célzókkal való harc a jellemző.

Szerintetek melyik a legerősebb fegyver a PUBG-ben?


Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva