Hearthstone

Íme a legfontosabb játékmechanikai változások az új patch-ben


Megérkezett a 11.0-s sorszámú frissítés a Hearthstone-hoz.

Kedd este a Blizzard fellőtte a legújabb frissítést (11.0) a Hearthstone-hoz, mely a The Witchwood kiegészítő holnapi megjelenését hivatott előkészíteni. Ez azonban nem minden, hiszen a motorház alatt több kisebb-nagyobb dolog is megváltozott: az alábbi cikkben összegyűjtöttük a legfontosabb játékmechanikai változásokat, melyekről mindenképpen érdemes tudnotok.

A legfontosabb változások

Mostantól a kézből elégetett lapok is látszódnak a history-ban, vagyis azok a kártyák, amiket maximális kéznél húztál fel és megsemmisültek.

Végre frissítették Deathstalker Rexxart. Ez azt jelenti, hogy immáron a Kobolds & Catacombs-ban megjelent Beasteket is lehet választani a Hero Powerrel, illetve a The Witchwood megjelenése után az új kiegben szereplőket is. Hogy pontosan melyik lapokról van szó, megtaláljátok korábbi összefoglalónkban.

Zombeast-kisokos: így változik Deathstalker Rexxar az új kiegészítővel

A Stealth most már csak akkor szűnik meg egy lényen, ha az ténylegesen is támad. Korábban akkor is lekerült az effekt, ha egy sebző képesség sült ki (például Stealth-es Knife Juggler kést dobott).

Kivezették az Enrage kulcsszót a játékból. Mostantól szöveges formában szerepel a lapokon ez a képesség.

Kikerült az Aréna módból a Humongous Razorleaf és az Ancient Watcher. Emellett némileg csökkentették az átlagosnál gyengébb kártyák előfordulási valószínűségét.

Bekerült néhány új kifejezés a keresőbe. Ennek oka a páros-páratlan mechanika, de nem csak a költségre kereshetünk, hanem egyéb paraméterekre is.

  • mana:even, mana:odd
  • attack:even, attack:odd
  • health:even, health:odd
  • owned:even, owned:odd

A fentiek mellett szokás szerint több kisebb bugot is megszereltek. A Grand Archivist + Nozdormu kombóval például nem lehet már elvenni az ellenfél körét. A kézben olcsóbbított lapok nem maradnak olcsóbbak akkor, ha átváltoznak mássá (pl. Golden Kobolddal). De érdemes megemlíteni azt is, hogy a Lesser Pearl Spellstone most már megfelelően működik akkor, ha a hősünk egyszerre két különböző forrásból is gyógyul. A teljes listát a hivatalos patch notes alján találjátok.

Az új frissítéssel egyébként a napi Questek is megváltoztak, méghozzá előnyükre – erről korábbi cikkünkben olvashattok bővebben.

Így változtak meg a napi Questek az új frissítéssel

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva