Counter Strike

Vége a megfélemlítéseknek – Jön a Bully Hunters csapata, hogy segítsenek a női CS:GO játékosoknak


Ha nő létedre zaklattak játék közben és nincs senki aki segítsen, akkor felkeresheted a Bully Hunters csapatát.

Április 12-én egy újfajta szupercsapat indult útjára, ami “elit női játékosokból áll”, ők magukat Bully Hunters-nek nevezik. A céljuk, hogy visszább szorítsák a játékban történt erőszakot, amelyek nem csupán a játékban, hanem a nők magánéletében is súlyos kárt tesznek állításuk szerint. A csapat egyfajta új szolgáltatást kínál, amelyben megvédik az áldozatokat a “páratlan képességük puszta erejével”.

https://www.youtube.com/watch?v=b_YL9DXaN68

A kampány mögött egyébként több nagyobb támogató is áll, a szóvivőjük ZombiUnicorn, népszerű twitch streamer, de a támogatók között ott van még a SteelSeries, a Vertagear,  a CyberPowerPC, a Diverse Gaming Coalition és a National Organization for Women. A szervezet tagjai választhatják, hogy anonim módon végzik a tevékenységüket, de fel is vállalhatják magukat. Állításuk szerint már 21 millió nő jelezte, hogy a játékban kapott már “durva fenyegetést, szexuális zaklatást vagy halálos fenyegetést”. A csapat kezdetben CSGO-ban tevékenykedik, de hamarosan terjeszkedni fognak a terveik szerint, hogy még több női játékostársnak segítsenek.

A kampány létrejöttével egy időben sokan megkérdőjelezték a létjogosultságát, hiszen a CS:GO-ban le lehet tiltani a minket zavaró játékosokat, így nem kell végighallgatnunk, amit egész meccsen nekünk szán.

 

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva