Hearthstone

Egyelőre teljesen bugosan működik az új Priest Legendary


Meglehetősen furcsán kezeli a statok változását a Chameleos.

Egészen egyedinek mondható Legendary lapot kapott a Priest az új Hearthstone kiegészítőben, a The Witchwoodban: a Chameleos és a Lady in White is kifejezetten különleges képességgel bír. Nektek olyannyira bejöttek, hogy mindkettőt beszavaztátok a kieg Top 5-jébe.

Ezek szerintetek a The Witchwood legjobb Legendary lapjai

A két lapot sokat együtt használják, hiszen a Chameleos lényegében bármilyen Priest deckbe jól illeszkedik. Ez azonban szépen megágyazott néhány furcsa bugnak, kiderült ugyanis, hogy a kaméleon pajtás meglehetősen furcsán kezeli a statok változását.

A játékosok rájöttek, hogy ha valami olyan effekt sül ki, ami a pakliban vagy a kézben megváltoztatja a lap alap statjait, akkor azt megtartja átváltozás után is – és akkor is, amikor kijátszod az éppen másolt lapot. Ez egészen bizarr szituációkat tud szülni:

  • A Lady in White látszólag ugyan nem változtat a statokon (1/1 marad a pakliban), de valójában ezt permanens 1 sebzésként érzékeli a játék. Ebből aztán olyan anomáliák sülnek ki, mint hogy egy kijátszott Hero kártyának folyamatosan van 1 sebzése (igen, tud támadni is). De működik például a 0/3-as fegyverekkel is, ezek 1/3-asként érkeznek.
  • A kézben átváltozó Worgenek is bekavarnak, amik minden körben megcserélik a statjaikat. Ha egy ilyet másol le a kaméleon, akkor ezeket is megtartja később. Egy 1/4-es The Lich Kingnek márpedig kevesen örülnek.
  • Hasonló bugokat tapasztalnak a játékosok Prince Keleseth-tel, hiszen ez is a pakliban buffolja a lapot.

A bug már csak azért is furcsa, mert a Blizzard éppen a héten érkezett frissítésben variált a kézben átváltozó lapok működésén. Korábban ha beolcsóbbítottunk kézben egy lapot (pl. Shadowstep), majd az átalakult valami mássá (pl. Golden Kobold), akkor megtartotta az olcsóbbítást – ezt a patch-ben megszerelték. Ám úgy tűnik, hogy Chameleos esetében pontosan ugyanez a hiba jött elő, csak nem a manaköltséggel, hanem a statokkal – furcsa, hogy a Blizzard nem gondolt erre, illetve hogy az előzetes tesztelés során sem jött elő.

Bízunk benne, hogy mielőbb megjavítják a kártyát!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva