Hearthstone

Szivárgás! Íme a Monster Hunt különleges hősképességei


Friss tudnivalók a jövő héten érkező új játékmód kapcsán.

Az The Witchwood ugyan már a múlt héten megjelent, a friss kiegészítőhöz kapcsolódó új játékmód, a Monster Hunt azonban némi késéssel érkezik, a Dungeon Run ezen speciális változata ugyanis csak április 26-tól lesz elérhető.

Azt eddig is tudtuk, hogy négy egyedi hős közül választhatunk majd a Monster Huntban, most azonban a képességeik is kiszivárogtak. Egészen különleges a négy Hero Power, lássuk is őket!

Houndmaster (Hunter)

A Dog Whistle a legegyszerűbb és legegyértelműbb Hero Power a négy közül: egy 1/1-es miniont termel nekünk 2 manáért Rush képességgel.

Tracker (Rogue)

A Scavenge egy 2 manás Hero Powerbe épített Discover képesség lesz, amivel a játék során kijátszott spellek közül pickelhetünk ki egyet. Fontos, hogy csak class varázslatok közül lehet választani, vagyis a boss-ok esetleges Neutral spelljeit nem lehet majd megszerezni belőle.

Cannoneer (Warrior)

A Cannoneer hős egyik különlegessége az lesz, hogy ágyúkat tud majd elhelyezni a boardon, melyeknél kulcsszerep jut majd a pozicionálásnak, a Fire! hősképességet elsütve ugyanis mindig a szemben lévő célpontokat fogják sebezni. Egy körben többször is elsüthetjük majd, ha legalább egy lény meghalt! Az ágyúk pontos statjai sajnos nem ismertek még.

Time-Tinker (Mage)

A legérdekesebb Hero Power a Tokihoz kapcsolódó Temporal Loop, amivel 0 manáért elölről kezdhetjük a körünket. Jogosan merül fel a kérdés: mire jó ez egyáltalán? Nos, vélhetően egy csomó olyan lapunk lesz majd, ami random képességgel bír, az idővisszapörgetéssel pedig addig variálhatunk majd, amíg meg nem kapjuk az ideális kimenetelt.

A fentiek alapján egészen különlegesnek ígérkezik a Dungeon Run ezen új “mellékszála” – kíváncsian várjuk az április 26-i megjelenést, illetve hogy milyen őrültségeket talált még ki a Blizzard a játékmódhoz!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva