Gaming

Összeszedtük, hogy mit tudunk a következő R6 operátorokról


Nevek, fegyverek, képességek és megjelenési időpont - összegyűjtöttük az adatbányászok infóit.

Nagyjából féltávnál vagyunk a 3. év első szezonját, az Operation Chimerát tekintve, de a rajongók máris azon törik a fejüket, hogy a következő szezonban melyik operátorokkal bővülhet a mezőny. Nézzük meg, hogy a különböző szivárgásokból miket tudtunk meg eddig!

Kik lesznek az új operátorok?

Azt már biztosan tudjuk, hogy a következő két karakter származását tekintve olasz, a béke fenntartásáért és a légi erő operatív feladataiért felelős GIS (Gruppo di Intervento Speciale) tagjai.

forrás: pcgamer.com

Ők egy új multiplayer pálya keretein belül érkeznek, mely színhelye Olaszország.

Mit tudunk az itáliai operátorokról?

A Reddit talált egy rövid bemutatót róluk, mely alapján egyikőjük neve Alibi, másiké Maestro.

Artex3 felhasználó találatai alapján előbbi (aki már eddig is szivárogtatott végül igaznak bizonyuló dolgokat) olyan kütyüket tud elhelyezni, ami a fenti GIF-en látható hologramokat jeleníti meg.

forrás: windowscentral.com

Ezen hologramoknak van egyéb tulajdonsága: látható, láthatatlan, elhalványuló, szkennelő. Ez utalhat arra, hogy váltogathatóak attól függően mennyire akarjuk megtéveszteni az ellenfelet – igen hasznos védőnek tűnik!

Maestro “Barrage” képessége és tölténytartója alapján azt gondolnánk, hogy Shotgunja lesz, de az infók alapján valószínűbb, hogy egy olyan tornyot fog tudni elhelyezni, melyen egy Shotgun található, illetve pajzs -ő is elég erős védőnek bizonyulhat.

Milyen fegyverekkel szerelték fel őket?

Négy új fegyver érkezik a következő szezonban.

Egy submachine gun, mely MX4 Storm névre hallgat:

forrás: pcgamer.com

Illetve egy light machine gun, az CETME Ameli:

forrás: pcgamer.com

Utóbbival kapcsolatban az a teória járja, hogy Maestro a tornyához tudja majd csatolni, hogy aztán a fegyver automatikusan lője az ellenfeleket.

A másik kettő 1-1 Revolver (Taurus Judge és Chiappa Rhino), de ezek tényleg inkább csak találgatások a kibányászott “Rhino_D40” és a Baliff410 (.410-es golyókat lő ki) szavak alapján.

Mikor számíthatunk rájuk? 

A Rainbow Six Pro League fináléja Május 19-én és 20-án lesz, így valószínűleg akkor jelentik be őket.

A bejelentett tartalom általában azt követő kedden jelenik meg tesztszervereken, majd két hetes periódus után érkezik meg, nagyjából Június 5-én. 

forrás: pcgamer.com

Egyéb fontos tudnivalók

  • Korábban már bejelentette a Ubisoft, hogy érkezik a pick and ban rendszer, mely egyelőre Casual és Ranked módban nem, csak Custom és Pro League meccseken lesz elérhető.
    Meccs előtt mindkét csapat felváltva kitilthat 1-1 támadót, majd 1-1 védőt.
  • Mivel már tudjuk, hogy nagyobb frissítésekre nem számíthatunk szezonok közben, így várhatóan a fontosabb változtatások (operator reworkök például) a második szezonnal érkezhetnek.
  • A Clubhouse lesz az első pálya, amit a fejlesztők “buffolnak”. A bárban lévő billiárd asztal külön szobába kerül többek között, illetve a fegyverraktár új lépcsőket kap, mely a folyosót összeköti a garázs bejáratával.
Képtalálat a következőre: „rainbow six siege”
forrás: gamespot.com

Izgalmas változtatások elé nézünk!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva