Counter Strike

Felnőtt a toxic kisfiú: lassan szentté avatják s1mple-t


Újabb szívet melengető sztori a fiatal ukrán karrierében, ezúttal jótékony oldalát villantotta meg s1mple.

Pár éve s1mple-t még a ESL banjairól és toxic viselkedéséről ismerte a közösség. 15 évesen már profinak számított, legalábbis a szerződést tekintve, hozzáállása közel sem volt az. Kitette csapatából a HellRaisers és a FlipSid3 is, hiába volt tehetséges, viselkedése elfogadhatatlan volt a nagy csapatok számára.

Aztán 2016 elején valami bekattant s1mple-nél és a Liquidbe igazolva elkezdett felnőni az akkor 18 éves srác. A fejlődést látva a Na’Vi magához csábította, és embertelen skillje mellett mostanra az emberi vonal is beérett s1mple-nél.

Pár napja egy Fair Play-díjjal felérő sportszerű tett miatt emelhettük ki s1mple érettségét.

Sportszerűségből is csillagos ötösre vizsgázott s1mple a DreamHack döntőben

Most pedig újabb fejezetet indíthatunk s1mple magasztalásában, a sportszerűség mellett mostantól a jótékonykodással is számolhatunk.

Az FACEIT tökéletesen írja, bajnok a pályán és azon kívül is! S1mple minden FPL-ben gyűjtött nyereményét felajánlotta a Gamers Outreach szervezetnek. Az USA-ban működő szervezet egyfajta gamer terápiával foglalkozik, kórházban gyógyuló gyerekek felépítését igyekeznek elősegíteni a játék erejével. Több mozgó gamer állomást működtetnek az USA-ban és évente 452 600 gyereknek okoznak boldog pillanatokat országszerte.

Ide utalta át s1mple teljes nyereményét, ami egy valóban szívet melengető tett a 20 éves ukrán zsenitől. Akiről lassan tényleg elmondhatjuk, felnőtt a toxic kisfiú!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva