Fortnite

Season 4 Leak?! – Folyamatos map változás, Dusty és Moisty veszélyben?


Karnyújtásnyira az új szezon, a téma már 99%-ig biztos, ám úgy tűnik néhányan többet is tudnak, mint kellene...

Van egy Reddit felhasználó, aki előszeretettel osztogat meg információkat a közösséggel még az előtt, hogy azokról bármi előzetes tudásunk lenne. Nagy humbuggépezetnek tartották egészen addig, míg ki nem derült, hogy a bejegyzéseinek túlnyomó többsége ténylegesen meg is történt. Ő volt az a felhasználó, aki előre jelezte, hogy a következő szezon témája szuperhősös lesz. Persze addig nem kapott túl nagy hírverést a dolog, amíg az arcunkba nem kaptuk, hogy tényleg a szuperhősök és szupergonoszok körül fog forogni a Fortnite Battle Royale következő szezonja.

A felhasználó előre jelezte a meteorok érkezését is, valamint a televíziókban vehető vészjelzésekről is ő szólt először. A legújabb posztjára így már nagyobb filmet kapott mint eddig bármikor, ebben ugyanis az Epic Games terveiről írt, amit a negyedik szezonban kívánnak megvalósítani.

Ami azt mondatja velünk, hogy ér egy anyagot “interneadam” leak-je, az éppen az, hogy az eddigi szivárgások nagy többsége is éppen úgy történt, ahogy azt ő megjósolta, valamint, hogy legutóbbi bejegyzését éppen az Epic Games tiltatta le Redditről. Valószínűleg nem tetszett nekik, hogy olyasmiről volt benne szó, ami hivatalos információkat (is?) tartalmazott. Ugyanis mások fan teóriái még mindig élnek és virulnak a fórumokon.

FIGYELEM! A következő bekezdés potenciális spoilereket tartalmazhat a negyedik szezonra nézve!

 

Check every corner, box, and bush. Season 4 Coming Soon

Fortnite (@fortnite) által megosztott bejegyzés,

Az információk tehát még nem hivatalosak, ám elég erős gyanú van arra, hogy a kiszivárgott tervlistában olyasmiről olvashatunk, amit az Epic ténylegesen betervezett a következő szezonra.

  • Sokan úgy gondolják, hogy Tilted Towers lesz a becsapódó nagy meteor célpontja, ám ez a leak szerint nem így lesz, Dusty Depot-t fogja legyalulni, azt a területet, amit az Epic már egy jó ideje át szeretne alakítani.
  • Folyamatosan változó pályát készít az Epic Games, minden heti frissítéssel érkezni fog valami új a map-ra, egy-egy új ház, struktúra, ezzel folyamatosan életben tartva a játékot új pálya igénye nélkül.
  • A negyedik szezon végére Moisty Mire meg fog szűnni, s a folyamatos változtatások végeredményében egy város fog felépülni a helyére.
  • A negyedik szezon Battle Pass csak és kizárólag szuperhősös kinézeteket fog tartalmazni. Lesznek természetesen szupergonoszok is, ám mindegyik karakter eredeti lesz, nem lesz köze egyiknek sem a Marvel, vagy a DC univerzumhoz.

Ha mindez igaz, a Fortnite komoly lendületet fog kapni a következő szezon kezdetével! A folyamatos heti változások legalább annyi életet fognak adni hétről-hétre a pályának, hogy ténylegesen meg fog szűnni az a közösségi igény, hogy az Epic felrántson a semmiből egy új, választható Battle Royale pályát.

Az új szezon már szinte karnyújtásnyira van, kíváncsian várjuk, hogy mennyi minden válik igazzá “internetadam” előrejelzéseiből. Egy biztos, még semmit sem kezelünk készpénzként!

Ti örülnétek a fent említett változásoknak?

 

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva