PUBG

Íme a PUBG Dragon Lore-ja – A játékban található legdrágább item egy Pan skin!


Durva, hogy mennyit elkérnek egy skinért cserébe, de az még durvább, amikor valaki nem tudja, hogy mennyit is ér és úgy adja el.

Aki emlékszik még az 1.0 előtti időszakra, az biztosan tudja, hogy mekkora relikviának számított anno egy PLAYERUNKNOWN’S Trenchcoat, na meg a vörös Bandana sem volt épp olcsó mulatság, de mióta dübörög a láda, ezzel együtt pedig a fegyverskin biznisz, azóta már nem ezek a legdrágább cuccok a játékban. A legújabb update-tel érkezett a EQUINOX CRATE, amelyben ott lapul a ‘The Olive Branch” névre hallgató Pan skin, ennek a drop rate-jét pedig nem is közölték a legutóbbi change logban. Kis utánajárással viszont kiderítettük, hogy míg az új láda 2. legdrágább skinje, a Kar98k Shark Bite 0,16%-kal eshet, addig a The Olive Branch mindössze 0,0009 %-kal.

Az EQUINOX CRATE-ben lapuló legritkább skinek

Ez azt jelenti, hogy ez a jelenlegi legritkább skin a PUBG-ben. De ha mondjuk a CS:GO-val hasonlítjuk össze, akkor 555-ször nagyobb esélye van egy kést nyitni abban a játékban, mint a PUBG-ben egy Olive Branch-t! Na és mennyiért megy jelenleg a skin? Mivel annyira új ráadásul, annyira ritka is, ezért a Steam marketen nem találhatjuk meg, jelenleg egyet kínálnak belőle az OPSkins-en, méghozzá 30 000 $-ért!

Egyetlen darab van belőle eladó

Az OPSkins-en pedig még egyetlen darabot sem adtak el, viszont most jön a csavar, ugyanis egy játékos már volt olyan szerencsés, hogy kapott belőle.

És el is adta Steamen, mindössze 72,73 $-ért!

Aki eladta, az egészen biztosan nem volt vele tisztában, hogy milyen ritka skint is nyitott, ha belegondolunk CS:GO-ban is pár ezerért mennek a drágább kések és azok sokkal nagyobb valószínűséggel esnek a ládákból. Aki eladta, az megelégedett 16 000 Ft-nyi összeggel, pedig akár 7 millió forintot is zsebre rakhatott volna, de még a Steam marketen is közel 1700 Eurót kínálnak érte azonnal.

A marketen is bőven többet adnak érte

Nyilván ez az 1700 Euró távol áll a 30 000 $-hoz képest, de a 72 dollártól még így is bőven jobb lett volna. Egy biztos: Aki megvette 72 dollárért, az nagyon jól járt.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva