Hearthstone

Hivatalos: ezeket a lapokat nerfelik május végén!


A Blizzard bejelentette, hogy milyen változásokra számíthatunk.

Azt már eddig is tudtuk, hogy május végén új Hearthstone nerfekre számíthatunk, mint ahogy azt is, hogy melyik lapokat vizsgálja a Blizzard. Most azonban kiderültek a pontos részletek is: az alábbi 6 lap változik hamarosan.

Crystal Core

Végül nem magát a Rogue Questet, a The Caverns Below-t, hanem a jutalmat, a Crystal Core-t módosítja a Blizzard: 5/5 helyett csak 4/4-esek lesznek a lények a játék végéig, ezzel csökkentve a charge minionok burst potenciálját és javítva a kontroll deckek esélyeit a matchupban.

Call to Arms

A jelenlegi meta egyik legerősebb lapja egy manával drágább lesz, és bár a Call to Arms így is bőven játszható marad, az Even Paladin számára komoly érvágás lesz – az Odd Paladin pedig csak 1-dropokat fog tudni vele behozni, így a páros mellett a páratlan deckek is lemondhatnak róla.

Possessed Lackey + Dark Pact

A Warlock egy körrel később tudja majd csak előcsalni a Doomguardot és a Voidlordot, miután a Possessed Lackey egy manával drágább lesz. Emellett a gyógyuló potenciálja is csökken a class-nak, a Dark Pact healjét ugyanis a felére csökkentették.

Spiteful Summoner

Szintén egy körrel “távolodik” a félelmetes Spiteful Summoner kör, hiszen 7 manára növelik a lény költségét. Voltak, akik a páros mechanikával is párosították, mostantól ez sem lesz lehetséges.

Naga Sea Witch

A Wildban hosszú hónapok óta ment már a panaszokdás a Naga Sea Witch miatt, mióta ugyanis változtak a lapköltség kalkulációjának szabályai, az óriásokra épülő deck meglehetősen belerondított az ottani metába. Most végre orvosolja ezt a Blizzard, drasztikusan megnövelve a lap költségét.

A fenti lapok szokás szerint teljes áron lesznek törhetőek a nerfeket követően – hogy pontosan mikor érkezik a patch, azt egyelőre még nem árulta el a Blizzard.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva