Gaming

Akciófigyelő: Siessetek! Limitált ideig ismét bezsebelhettek pár ingyen játékot!


Már a hét elején sem marad senki ingyen játékok nélkül! A dömping elkezdődött!

Ezúttal a szokásosnál hétvégi játéközön már a hét elején elkezdődött. Összegyűjtöttünk pár játékot, amit ideiglenesen ingyen bezsebelhettek.

Unreal Gold

Te jó Isten! Az Unreal 1. része már 20 éve jött ki, ennek alkalmából pedig a Steamen és a GOG-on is ingyen hozzájuthatunk a játékhoz (természetesen később is megmarad). A GOG-on DRM mentesen egy telepítőt kapunk, Steamen pedig a szokásos +1 sort a könyvtárunkban.  Csupán korlátozott ideig, még 2 napig él ez az akció. Annak idején sokan egyfajta techdemónak tartották a látványvilága miatt. Igen, ez a játék nagyon durvának számított a 90-es évek végén. Aki szeretne nosztalgiázni, az ne hagyja ki!

Steames letöltés

GOG-os letöltés

Mobil szekció

Aki a gép mellett a telefont is előszeretettel kapja elő pár perc játék erejéig, azoknak még két további játékot is hoztunk. Az egyik a vadiúj It’s a Grab, ami egy leginkább a Meat Boy-hoz hasonlít első ránézésre. Az elején még szórakoztató ügyességi játék, ami később rage game-be csap át a nehézsége miatt. Fogyasszátok egészséggel!

Letöltés iOS-re

Letöltés Androidra

A harmadik játék pedig csak az andoridosoknak elérhető, ez a játék ugyanis még a kiadás előtt áll, ennek ellenére már bőven játszható, hiszen csak az utolsó dolgokon csiszolnak a fejlesztők. A WarPods grafikája és a hangulata is első osztályú, aki szereti a lövöldözős, némi akcióval fűszerezett platformjátékokat, az semmiképp se hagyja ki!

Letöltés Androidra

Update: Ingyenes a DISTRAINT: Deluxe Edition (Steames verzió!)

A FANATICAL webshop most ingyen osztogatja a DISTRAINT deluxe verzióját, ami a steamen mellesleg 5 euróért megy. Ehhez a weblapon kell regisztrálnunk, utána a kosárba tesszük a játékot és már kapjuk is a kulcsot! Ezúttal is a készlet erejéig tart, szóval érdemes sietni!

Itt találjátok a játékot

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva