PUBG

Téves banokat osztogat a PUBG Corp. – Így tudod feloldani az accountod!


Kellemetlen hiba, de mostanában egyre több embert érint.

Sajnos az utóbbi időben egy újabb probléma ütötte fel a fejét. Egyik olvasónk, András keresett meg azzal a problémával, hogy game bant kapott az accountjára és emiatt még belépni sem tud a játékba. Állítása szerint sosem csalt, több száz órája van a játékban és pár értékesebb skinje is van, már csak emiatt sem érné meg kockáztatnia.

Ami érdekes volt, hogy a játék nem közölte vele, hogy miért is kapta az ajándékcsomagot és időtartam sem volt feltüntetve.

A redditen pedig az elmúlt hetekben egyre többen panaszkodtak szintén jogtalan banokra hivatkozva.

Andrástól megtudtam, hogy nem teamingelt és nem ölt csapattársakat sem, illetve természetesen külső programot sem használt. Nagyon valószínű, hogy a kissé túlbuzgó anti-cheat áldozata lett.

Mit tudunk tenni?

  1. Először is adjunk fel ticketet a supportnál. Itt írjuk le, hogy pontosan mi is történt.
  2. A redditen írjunk ebbe a gyűjtőthreadbe és taggeljük Riggles-t. Itt írjátok le a steam profilotokat és az ingame neveteket is.
  3. Ha biztosra akartok menni, akkor még egy privát üzenetet is írhattok Riggles-nek.

András is megtette ezeket a lépéseket, a pénteki banja pedig mára lekerült.

Sajnos a Xenuine anti-cheat még mindig nem tökéletes, annak idején a teszt szerveren még a bekapcsolt Windows Defenderre is képes volt riasztani. Ha valaki jogtalan bant kapott, akkor nem kell azonnal pánikba esni, szerencsére van megoldás.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva