Fortnite

Készítsd a V-Bucks tartalékaidat! – Ez a 15 új Item érkezik hamarosan


Egy minden létező kinézetet magába foglaló képről szűrték ki az új skineket, összesen 15-öt találtak.

Egy Reddit felhasználó dobta le az atomot, amikor posztolta az alábbi képet a közösség tagjainak:

Forrás: fnbr.co

Itt tehát egy képen pásztázhatjuk végig a skineket és emote-okat, elkészítve a kívánságlistánkat azokról a darabokról, amiket a jövőben mindenképp meg kívánunk szerezni. A teljes méretért kattintsatok a képre és indulhat a válogatás! De nem csak nyálcsorgatásra és nézelődésre jó a fenti hatalmas összefoglaló, van benne SPOILER-faktor is bőven.

A kép ugyanis nem csak minden eddig megjelent kinézetet tartalmazott, de a létező, eddig még nem publikált kinézeteket is magába foglalta. Így akik végigmentek az összes képen, kiszűrhették mely kinézetek várnak ránk a közeljövőben.

Összesen 15 ilyet találhatunk a képen, van köztük hátizsák, karakter kinézet, ernyő és emote is:

Forrás: fnbr.co

A TwoEpicBuddies Twitter oldal értesülései szerint (ők azok, akiknek hétről hétre köszönhetjük a fontosabbnál fontosabb leakeket és előbányászott adatokat) a Royale Bomber kinézet hamarosan megvásárolható lesz az Item Shopból. Valószínűleg már a héten.

 

Olyan közel járunk a megvásárolható stádiumhoz, hogy már a 3D modellt is megtekinthetjük, hogy biztosan ne vásároljunk zsákbamacskát, tényleg csak akkor töltsük fel V-Buckkal a felhasználónk, ha igazán meg szeretnénk vásárolni a kinézetet.

Fortnite – Royale Bomber by Skin-Tracker on Sketchfab

Sőt, frissült a Skin-Tracker oldal is, ahol további 4 új kozmetikum 3D modelljét is megtekinthetjük. Ebből a négy elemből három az új gonosz, Flytrap szettjébe tartozik, a negyedik pedig a Venturion kinézet női változata, Ventura.

Flytrap – Legendary Set

 

Ventura – Epic skin

Emlékeztető! A listában látható Rose Team Leader és Warpaint karakter kinézetek, valamint a Pursuit és Skirmish Backblingek Save the World exkluzív Battle Royale kinézetek, ezek lesznek azok a kozmetikumok, amik a StW ingyenessé válásakor azoknak a felhasználóján fognak landolni, akik korábban pénzért megvásárolták a játékmódot.

Forrás: Reddit

Update: A 15-ös listában található Laugh It Up Emote pont a mai napon vált elérhetővé 500 V-Buckért az Item Shopban!

 

Lehet készíteni a V-Bucks tartalékokat, hiszen több “instabuy” kategóriás darab is van közöttük.

 

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva