Fortnite

Fortnite Gifting – Hamarosan érkezhet a beépített ajándékozási rendszer


Már egy ideje előkészületben van, most újabb nyomai kerültek elő az opciónak.

Újból áskálódtak a Fortnite Athena fájljai között (a Battle Royale módhoz tartozó mappa) s újabb nyomokat találtak a kliensen belüli ajándékozás érkezéséről.

Az opció eljöveteléről először március magasságában lehetett hallani, ekkor jelentek Gifting névre hallgató fájlmorzsák a forrásban, ám akkor azok a nyomok csak a Twitch Prime ajándékok első hullámára vonatkoztak. Ami érdekes, hogy a második Twitch Prime Pack még tovább fejlesztette az ajándékozási lehetőségeket, ugyanis amikor a játékosok megnyitották a Prime-hoz tartozó bónusz tartalmakat, egy ajándék csomag animációja jelent meg a kliensben.

Nagy valószínűséggel ezek amolyan alfa, vagy béta tesztjei lehettek a közelgő Fortnite Giftingnek, ugyanis a legújabb bányászkodások végeredménye azt mutatja, hogy már a forrásfájlok között van a kliensen belüli ajándékozás menüpontja.

 

A menüpont részét fogja képezni az ajándék tárgyának kiválasztása, még nem tudni, hogy csak és kizárólag kozmetikumokat, vagy V-Bucks-ot is küldhetünk majd ismerőseinknek, valamint az ajándékhoz csatolhatunk majd egy maximum 100 karakterből álló üzenetet is.

Az ajándék megérkezésekor szinte biztos, hogy a második Twitch Prime hullám során kapott csomaganimáció fogja fogadni a játékosokat.

Forrás: Windows Central

Ti várjátok már a kliensen belüli ajándékozást?

 

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva