Fortnite

v4.4 Skin Leak: Ő lesz Blockbuster, valamint érkeztek focisták és egy Dark Ninja is!


Újból eltelt két hét, megjött az új nagy frissítés a v4.4, s vele együtt egy halom új kozmetikum is!

Elérkeztünk egy újabb nagyszabású frissítéshez, ez pedig azt is jelenti, hogy egy újabb csomag kozmetikum érkezett a forrásfájlokba! Már bevett szokás, hogy ezek a nagyobb, saját számozású frissítések az elkövetkező két hétre előre feltöltik az Item Shopot új tartalmakkal, amik véletlenszerűen, folyamatosan válnak elérhetővé.

Az előző ciklus megajándékozott minket egy kosaras tematikával, bővült a szuperhősök és szuper gonoszok tábora, valamint egy rakás új Emote, Harvesting Tool és Glider kinézet landolt a kliensünkben.

Ez most sem történt másképp, a legújabb szórást a már jól ismert TwoEpicBuddies Twitter fióknak köszönhetjük, akik a frissítésekkor a lehető leggyorsabban szivárogtatják ki az újabbnál újabb tartalmakat.

 

Csütörtökön startol a futball VB így egyáltalán nem meglepő, hogy a kosarasok után futballistákra hajazó kinézetek is érkeznek. Ráadásul egyszerre négy, férfi és női változatok is! Továbbá az új ciklusba bele került egy Visitor egy Dark Eagle, valamint egy Dark Ninja megnevezésű, eddig még sosem látott kinézettrió is, s mellettük egy második világháborús pilóta is tiszteletét fogja tenni az Item Shopban hamarosan.

TwoEpicBuddies
TwoEpicBuddies

Láthatjuk a fenti képen, hogy egy teljesen új Start Pack is érkezni fog a jövőben, ugyanis a bal szélen látható kinézethez V-Bucks is járni fog!

A következő Harvesting Toolok és Gliderek kerültek be a kliensbe:

TwoEpicBuddies

Ráadásul mindezek felett a PlayStationön játszó PS Plus-szal rendelkező játékosok egy teljesen új Skin csomagot tölthetnek le június 12-től!

TwoEpicBuddies

Néhány új kinézet szemből:

TwoEpicBuddies

 

Az új Emote-ok is focilázban égnek, dekázhatunk majd, kiállíthatjuk ellenfeleinket, valamint sírhatunk is, ha megsérültünk.

TwoEpicBuddies

Elstartol csütörtökön a hetedik Challenge hét is, így nem csoda, hogy érkezik a Blockbuster kinézet is a kliensbe. A hetedik és nyolcadik hét tejesítéséért kapott töltőképernyőkre rá is került a skin, íme a Blockbuster kinézet:

Epic Games

Elsőre nagy csalódás lehet, ám ez a kinézet is megkapta a Carbide és Omega kinézetekhez hasonló személyre szabhatóságát, így talán egy fokkal jobb szívvel fogják fogadni azok a játékosok, akik megdolgoztak érte az elmúlt hetek során. Valamint az is kiderült, hogy a feloldása után nem Blockbuster, hanem Visor névre fog hallgatni a tárgy.

 

Meglehetősen impozáns szórásra sikeredett ez a v4.4-es ciklus, nektek melyik lesz instabuy?

A cikket folyamatosan frissítjük!

 

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva