Fortnite

Az új frissítés brokenné tette a csapdát: akkor is megöl, amikor nem kéne


Egy új bug került elő a tegnapi patch után.

Tegnap új patch érkezett, mely elhozott egy új stadiont és egy új fegyvert is (Thermal Scoped AR), számos apróság mellett.

VB lázban: új stadion és hőérzékelős távcsöves AR – megérkezett a v4.4

Ha frissítés, akkor benne van, hogy érkezik pár kisebb-nagyobb bug is: ezúttal egy elég komolyra bukkantunk az interneten.

A csapdával kapcsolatos, mely láthatóan úgy működik, hogy ha valaki rásétál, akkor az egy szinttel felette lévő játékost is megsebzi.

Azt nem látni teljesen egyértelműen, hogy a csapda a padlón, vagy a tetőn van (elmegy balra az ajtón belépő játékos, ahova már nem láttunk be), de az tuti, hogy ennek nem így kéne működnie.

A nevető harmadiknak valószínűleg ez járt a fejében:

Képtalálat a következőre: „you just activated my trap card”
forrás: youtube

Érdekesség, hogy nagyjából egy hete vitték fel a csapdák sebzését 75-ről 150-re, így ezek a fajta bugok gyakorlatilag kétszer olyan nagy jelentősséggel bírnak, sokkal nagyobb eséllyel ölnek meg minket egyből.

Megérte posztolni Redditre: kapott egy rakás upvote-ot, minek következtében észrevette az Epic Games és megnyugtatólag kommentelt, hogy köszönjük, dolgozunk az ügyön.

Addig is nagy csaták közepette érdemes elkerülni a házakat, ha egy mód van rá, elképzelhető, hogy emiatt most amúgy is több csapdát raknak le az emberek.

Még az is lehet, hogy már ma érkezik egy hotfix erre, nagyon meg lennénk lepődve, ha kivárnának a jövő heti frissítésig.

 

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva