Hearthstone

Ezekkel a paklikkal vág neki PenhaDani Svédországnak


Magyar játékosnak is szurkolhatunk

Meglehetősen sűrű mostanában a Hearthstone versenynaptár, hiszen nem telik el úgy hétvége, hogy ne tartanának valamilyen nagy versenyt. A Hearthstone Championship Tour 2018-as évada mellett mostanra a DreamHack is alaposan felpörgött, hiszen egy hónapon belül már a harmadik tornát rendezik: a DreamHack Tours és a DreamHack Austin után jön a DreamHack Summer!

A verseny nekünk, magyaroknak kiemelt jelentőséggel bír, hiszen ezúttal hazai Hearthstone-osnak is szurkolhatunk, a Zylex Esports színeiben versenyző PenhaDani is ott lesz ugyanis Jönköpingben. Dani ma délelőtt pattan repülőre, hogy megérettesse magát Svédországban.

A magyar játékos az este folyamán a versenyre vitt lineupját is megosztotta a szurkolókkal: Dani végül a Token Druid, Odd Rogue, Even Warlock, Shudderwock Shaman négyessel igyekszik minél jobb eredményt elérni. Mutatjuk a konkrét paklilistákat is, az alábbi képeken nézhetitek meg őket:

Kép: Facebook

Meg kell hagyni, nem lesz könnyű dolga a magyar játékosnak, hiszen – európai versenyről lévén szó – a mezőny tele lesz erős és jól ismert ellenfelekkel. Aki azonban a legjobbak közé vágyik, annak ellenük kell bizonyítania, ezért Daninak mindenképpen komoly tapasztalat lesz ez a hétvége – reméljük persze, hogy minél több HCT-pont is beesik, hogy ott lehessen majd a következő regionális vb-selejtezőn!

Duplán érdemes lesz tehát követni az eseményeket most hétvégén, hiszen magyar játékosért is szoríthatunk majd a DreamHack Summer tornán. Hamarosan a versennyel és a közvetítéssel kapcsolatos egyéb részletekkel is jelentkezni fogunk!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva