Counter Strike

BRÉKING: Snax otthagyja a Virtus.pro csapatát és a mousesports-hoz igazol?


Egy pillanat alatt fejtetőre állt a játékospiac, Snax helyett morelz került az ESEA rosterbe, a menedzser hivatalos bejelentést ígértget

TaZ helyét csak pár hónapja vette át michu a 4 éven keresztül érintetlen VP lineupban, és most jöhet is az újabb csere. A mousesports frissen megürült ötödik helyét ugyanis többek szerint Snax fogja átvenni az európai mixben.

Az első jel a Virtus.pro ESEA lineupja volt, ahonnan egyszer csak kikerült Snax és megjelent helyette morelz.

Nem egyszerű pihenésről vagy sérülésről lesz szó, azon nem kellene ennyit gondolkodnia egy ilyen rutinos csapatnak. Snax eközben a Facebookon viccelődött, miszerint az ESEA Rosterből csak egy mellékattintás miatt lépett ki, véletlenül. Hát persze.

UPDATE 1: A VP menedzsere Roman is megszólalt, és sokat sejtetően egy hivatalos bejelentést ígért Snax helyzetéről. 48 órán belül…

UPDATE 2: A doubletap már forrásokra hivatkozva biztosra is veszi a távozást:

UPDATE 3: A Virtus.pro menedzsere elismerte, hogy Snax jövője egyelőre bizonytalan, és a mousesports is a kérők között van.

Pár perc alatt fenekestül felfordult az élet a Snax és a VP körül, amint bármi hivatalos tájékoztatás érkezik, beszámolunk a fejleményekről.

A CIKK FOLYAMATOSAN FRISSÜL!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva