Fortnite

Jövőhéten jön a Tommy Gun, valamint a rakéta is hamarosan becsapódik!


Hatalmas újdonságokat hozott az új frissítés, nem csak erre a hétre, de már a jövőhétre is!

A v4.5-ös frissítés egyben előkészítette a jövőheti anyagot is, ami valószínűleg a v4.5.1, vagyis az aktuális frissítés tartalomfrissítése lesz. Ilyenkor egy-egy újabb tárggyal dobja meg az Epic Games a játékot, ami bőven elegendő addig, amíg a következő nagy Patch újból a feje tetejére nem állít mindent.

A jövőheti bővítés egy új fegyver lesz, ami Drum Gun névere fog hallgatni, s összességében a maffiafilmekből jól ismert Tommy Gunra fog hajazni.

 

Az új fegyver valószínűsíthetően megemelkedett tártartalommal fog rendelkezni, ám pont emiatt nem tudjuk elképzelni azt, hogy egy pontos fegyver lesz. De az szinte biztos, hogy egy fokkal jobb közelharcos AR lesz, mint az LMG. Előfordulása Uncommon (zöld), valamint Rare (kék) lesz.

Jön a rakéta!

A v4.5 egy rakás új hangfájllal kecsegtetett, tele van a Snobby Shores mellől kilőtt nagy rakéta hangjaival. A hangfájlokat a TwoEpicBuddies-nak köszönhetően meg is hallgathatjuk. A fiók azt ajánlja, hogy ehhez a VLC Playert használjuk!

 

 

A hangok alapján nagy szerephez fog jutni a rakéta, nagy valószínűséggel bele is fog állni orral a térkép egyik részébe, amit akár rendesen át is rendezhet.

 

Az, hogy ez a rakéta és a maga BigBang-je általánosan lesz része a játéknak, vagy egy LTM, vagy esemény keretein belül akarja alkalmazni az Epic Games még nem tudni, de az biztos, hogy a negyedik szezon végéhez közeledve nagy változások körvonalazódnak, amit biztosan meg fog alapozni a rakéta.

Szerintetek milyen változásokat fog okozni a nagy rakéta?

 

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva