Fortnite

Egy teljesen új map várhat ránk az ötödik szezonban – Készüljetek az eddigi legnagyobb változásra!


Az Epic Games mindig képes tovább fokoznia hype-ot, a kérdés csak az, hogy mikor érik el a kreativitásuk maximumát.

Úgy tűnik, hogy az Epic Games mostantól egyre sűrűbben fogja bevonni a játékosokat, mint szemlélőket a játék eseményeinek változásába. A múlthéten megtörtént az első játékon belüli nagy esemény, a Snobby Shores melletti Villain Lair rakétájának kilövése. Vagy akár bizonyos forrásokból kiindulva mondhatjuk azt is, hogy a Visitor (Blockbuster) hazatérése.

Egy egyszeri eseményként szombat este 19:30-kor az érdeklődő játékosok végignézhették ahogy a rakéta felszáll, majd bizonyos történések végeredményeképpen egy hatalmas törést hagy az égen, egészen pontosan a tér-idő kontinuumban.

Akinek van gyermeke/kistestvére, vagy még fiatal, van esély arra, hogy valamelyik okból kifolyólag látta a néhány éve mozikban is játszott Mr. Peabody és Sherman rajzfilmet. Az események egyébként félelmetesen hasonlítanak a rajzfilmben történtekre, s kiválóan továbbviszik azt a történetet, amiről néhány hete írtunk, hogy a szuperhősös negyedik szezon csak egy kamu, s hogy sokkal nagyobb dolgok fognak itt történni, mint azt elsőre elképzelnénk.

A szuperhősök, kik megjelentek a szezon folyamán sajnálatos módon tényleg kamu karakterek, egy a Fortnite világában játszódó filmsorozat szereplői. Viszont a Visitor egyáltalán nem az, ő az, aki színt hozott újból a történetbe. Az égből (s feltehetően a jövőből) érkező karakter a Snobby Shores melletti kellék rakétát időgéppé alakította, valószínűleg a Hop Rockok erejét felhasználva, hogy visszatérhessen a saját korába. A rakéta kilövés közel sem volt egy elrontott manőver, szimplán csak sebességet gyűjtött a tér-idő ugráshoz. Ezért is láthattuk azt, hogy több kisebb kapunk is átugrott a rakétával, mielőtt az utolsó nagy roham közepette áthaladt a célkapun.

Ekkor viszont hiba csúszott a számításokba, a tér-idő kontinuum megtört, s jelenleg egy hatalmas repedés tátong a Fortnite sziget fölött, ami ráadásul folyamatosan nő!

Bizonyíték a növekedésre (Forrás: Reddit)

A rajzfilmes utalás pedig itt lép érvénybe, ugyanis a nagy törés több kisebb kaput nyitott meg a pályán, Lonely Lodge és a Anarchy Acres melletti Motelnél például igazoltan van egy-egy. Ezek a kisebb térkapuk folyamatosan nyelik el a környező építményeket. (Például a Lonely Lodge táblát már magába is szívta!)

Előtte
Utána

A Mr. Peabody rajzfilmben ez a nagy tér-idő kontinuum repedés szépen lassan átrendezte a környezetet, volt amit magába szívott az aktuális helyszínekből, s sok mindent kilökött magából más korokból. Nagy valószínűséggel az elkövetkező hetekben ennek mind szemtanúi lehetünk a fent is bemutatott módon, valószínűleg ekkora változást még nem látott a Fortnite, mint ami az új szezonban érkezhet.

Új helyszínt bányásztak ki a fájlokból: közösségi ötlet lehet a következő szezon alapja

Ezzel a tér-idő kontinuumos ügyeskedéssel pedig a legtöbb teória valósággá válhat. Őskor, újkor, római kor, középkor, a Peabody-s megoldással mindegyik egyszerre érkezhet meg a játékba, könnyedén kialakulhatnak tematikus területek.

Mostantól mindenki nyitott szemmel járjon, ugyanis a repedés szinte minden perccel nagyobb lesz, valamint biztosan egyre több kapu fog nyílni a pályán, az is lehet, hogy elsőre éppen előtted!

Nektek mi a tippetek, mi lesz az ötödik szezon tematikája?

 

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva