Hearthstone

Íme a legújabb pakliőrület, a Healing Zoolock


Új deck bukkant fel a Hearthstone ladderen.

A Hearthstone egyik legfőbb varázsa, hogy a lehetőségek tárháza közel végtelen – többek között ennek is köszönhető, hogy a meta mindig tartogat kisebb-nagyobb újdonságokat és meglepetéseket. A jelenlegi játékkörnyezetre amúgy sem lehet panasz, hiszen a játszható class-ok és paklik számát tekintve talán soha nem volt még ennyire színes és változatos a Hearthstone. Most pedig egy újabb deck lépett a színre, amely lényegében egyik pillanatról a másikra bukkant fel és egyre többen próbálkoznak vele: ez nem más, mint a Healing Zoolock.

Hogy lássátok, miről is van szó pontosan, mutatunk egy konkrét paklilistát – itt van a japán játékos, takas verziója, aki a hónap első napján ezzel a verzióval ment le #1 Legendig.

takas paklija
AAECAf0GBK8E8gWc4gL96gINMIQBzgfCCPcMysMCm8sC980Cn84C8tAC0eECh+gC7/ECAA==

Ha átpörgetitek a Neutral lapok listáját, akkor láthatjátok, hogy miben különbözik ez a pakli a hagyományos Zoo pakliktól: található benne egy gyógyulós vonal, az ebben rejlő extra szinergiát igyekszik minél jobban kiaknázni a deck.

A legfőbb kulcslap a Lightwarden, amiben hasonló snowball-potenciál rejlik, mint például a Mana Wyrmben – belőle próbál minél többet kihozni a deck. A Warlock Hero Power révén garantálható, hogy lesz kin gyógyítani, így a Voodoo Doctor már az első körökben is garantáltan buffolni tudja a Lightwardent, de a Lifedrinker és a Fungal Enchanter is jól kombóznak az 1-droppal – utóbbi különösen erős kombót alkot vele, hiszen ha 3-4 karakteren is gyógyítani tudunk vele, akkor nagyon durván meghízhat a Lightwarden. Szintén ehhez a vonalhoz tartozik a Happy Ghoul, amely ugyan nem healel, de ha gyógyítunk magunkon, akkor ingyen kitehetjük – márpedig a 0 manáért érkező 3/3 egy ilyen jellegű deckben óriási tempóelőnyt jelent.

Az említett lapokból igyekszik tehát a legtöbbet kihozni a deck, melyek mellé a megszokott kártyák adják a körítést – igazán erős 2-drop híján Prince Keleseth is bekerült a pakliba. Érdemes megemlíteni a jelenlegi metára reagáló választásokat: a Despicable Dreadlord önmagában el tudja intézni az Odd Paladin deckeket, míg a Void Ripper leginkább a Taunt Druid deckeken segít átjutni.

Ha tehát új ízekre vágysz, akkor próbáld ki a fenti paklit – de ne habozz sokáig, mert tényleg nagyon gyorsan terjed, így érdemes kihasználni még most a meglepetés erejét, amíg a többségnek még újdonságot jelent.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva