Counter Strike

Hatalmas meglepetés a csoportkör végére! A mibr volt a jobb, de a BIG jutott tovább


Saját mapján mindenki nyerte 16:9-re, végül a decideren kétszeres hosszabbítás döntött.

Smooya igazolásával nehéz fába vágta a fejszéjét a BIG. A beképzelt angol tini ugyanis még k0nfigot is túlszárnyalja pályán kívüli pimaszságával. A világranglista 4. Liquid elleni nyitómeccsről, pár napja úgy nyilatkozott: “simán lealázzuk őket”:

Aztán 16:7-re tényleg el is verték őket. A mostani, mibr elleni Bo3 előtt is ment az üzengetés, ezúttal Stewie-t találta meg:

“Majd meséld el, milyen otthon” – állt a tömör és velős válasz arra vonatkozóan, melyikük fog kiesni a kölni tornáról.

A vicc egyébként csak az az egészben, hogy bármennyire is beképzelt tuskónak tartják mások, igaza van.

Kiejtették a Liquidet is, és most a mibrrel is elbántak. Saját mapjukat 16:9-re nyerték (Cache), ugyanígy tettek a brazilok is Overpass-on. Kiválasztották, és megnyerték 16:9-re. Jöhetett Inferno, ami viszont kőkemény élet-halál harcot hozott a kiesés elkerüléséért. Az első félidőben a BIG 8:5-re is elhúzott, de a fordulásra a lehető legszorosabb állásra, 8:7-re visszahozta a mibr. A második játékrész végén megint a németek álltak jobban, 15:14-nél FalleN 1v2-ben kellett hogy lehozza a kört:

Jöhetett a hosszabbítás, és egyből kétszeres ráadás lett belőle. Az izgalmak persze itt is maxon pörögtek, végül 22:20-ra a BIG került ki győztesen a forgatagból. Pedig minden fontos kategóriában a mibr volt jobb a meccsen:

Jobb team rating, több clutch, és minden egyéni kategóriát fer nyert:

Ettől függetlenül a továbbjutást a gyengébben játszó csapat húzta be, a gyengébb játékosokkal. És a legszebb az az egészben, hogy smooyának így megint csak igaza lett…

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva