Counter Strike

Ez gyors volt n0rb3r7 – Kibannolták a FlipSid3 próbajátékosát, még mielőtt hivatalosan bekerült volna


A 17 éves orosz játékos hatalmas lehetőséget szalasztott el karrierében, és lehet hogy egy életre elvágta magát.

A FlipSid3 hatalmas gödörbe került az elmúlt hónapokban, amiből a csapat fiatal tehetségek segítségével szeretett volna kilábalni. Az új ötödik, a 22 éves lollipop21k az utóbbi hónapokban a csapat legjobbjává nőtte ki magát, így a F3 úgy döntött, további tehetségeket tesztelnek.

Következő jelöltjük a WinSide 17 éves orosz buldózere, a remek formában lévő n0rb3r7 lett.

Olyannyira, hogy a csapat hivatalos ESEA keretébe már be is került, mint próbajátékos.

Hivatalos meccsen ugyan még nem lépett pályára a csapattal, de a júliusi ESEA meccseken már ő játszott markeloff helyett. Az egyik meccsen 20:, a másik 17 fraggel segítette a csapatot, kellemes csalódást okozva a kételkedőknek.

Aztán jött a váratlan fordulat, ahogy azt mostanában már megszoktuk. N0rb3r7 ugyanis “Ban evasion” indokkal FACEIT bant kapott.

Szegény FlipSid3-ot úgy tűnik az ág is húzza. Mikor már épp azt hiszik, hogy kiöregedő játékosuk helyett találtak egy friss tehetséget, jön egy váratlan ban. A kategória, amiért n0rb3r7 kitiltást kapott “Ban evasion”, vagyis a bannolás elkerülésére tett szándékos kísérlet. A FACEIT akkor alkalmazza ezt a tiltást, ha valaki azért próbál meg új accountot csinálni, mert pontosan tudja, hogy a régit bannolni fogják/már bannolták.

Ha erről tudomást szerez a FACEIT, hogy valaki így próbál kibújni a tiltás alól, bannolja az új accountot és újraindítja a két éves számlálót a régin is. N0rb3r7 esetében úgy tűnik nem ez volt az első, hiszen a main accountjáról eltűnt a számláló is a mostani trükközési kísérlet után.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva