PUBG

Három a magyar igazság? Triplázás a Fusion PUBG Magyar Kupa havi döntőjében!


Nem lehetett megállítani a goblinokat!

Vasárnap este ért véget a Fusion PUBG Magyar Kupa második havi döntője, szerencsére ezúttal a PUBG Corp. sem tett keresztbe a rendezvénynek, így minden nagyobb gond nélkül lezajlott az esemény.

A versenyen ezúttal is 32 bejutott csapat és 8 meghívott páros esett egymásnak a három elérhető pályán. Nem volt hiány izgalmakban, még a mesterhármas is összejött az egyik duónak!

A döntő

Első meccs

Miramaron kezdődött a hét meccses nap, a végén egy sikeres élesztés után 2v1 szituáció alakult ki. Végül győzött a túlerő és a Team Cucu (Cucu0015, Lowhealth) csapata vihette haza az első csirkét.

Második meccs

A helyszín ezúttal Erangel, mely nagyon akciódús végjátékot tartogatott a versenyzők és a nézők számára is. A hat fő pár pillanat alatt kettőre redukálódott, eszméletlen jól játszották meg Little-Omarék a helyzetet, így fel is írhattuk a nevük mellé az első győzelmet. Gratula, Loot Goblins (Little-Omar, Headley)!

Harmadik meccs

Harmadik meccsre harmadik map illik, ezúttal Sanhokot dobta a gép. A pályára jellemző akciódúsabb meccset láthattunk, ismét izgalmas végjátékkal. Végül egy 2v1 szituációt oldott meg a Loot Goblins (Little-Omar, Headley), így máris dupláztak egy kellemeset!

Negyedik meccs

Egyszerűen sokat nem lehet ehhez hozzáfűzni, ismét Sanhok, ismét nagyon jó tűzpárbajok. Erős déjà vu érzés uralkodhatott el a nézőkön, hiszen ezt a meccset is a Loot Goblins csapata nyerte meg. Nem volt ez egy kicsit sok, srácok?! 😀

Ötödik meccs

Visszatértünk a klasszikus zöld szigetre, de a végjáték itt sem volt semmi. Elképesztő káosz uralkodott a meccs utolsó másodperceiben. Ezúttal a csirkét a TeamCzigola (Somix-_-, Ursus14) párosa vitte haza.

Hatodik meccs

Maradtunk Erangelen, mely egy elég hosszúra nyúlt 2v1 szituációt tartogatott a meccs végére, igazi csiki-csuki ment a két életben maradt  játékos és a füst mögött megbújó Extazyo között. A chicken dinner ezúttal a közönség kedvenc DYNAMIT DUO (BenyoTV, AAdam_) csapatánál landolt.

Hetedik meccs

Bár mindenki Miramart várta zárómapnak, egyfajta keretes szerkezetet adva a napnak, sajnos a szerencse máshogy döntött. Az utolsó meccsen ismét a 4×4 km-es szigeten kellett összecsapnia a negyven csapatnak. Szoros volt az élmezőny, így minden pont számított. A végén egy 2v2, majd 1v1 szituációban győzött a rutin és a Team Konti (Konti_, FoDaObs) csapata nyerte meg a havi döntő utolsó játékát. Szép volt!

A végeredmény

  1. Loot Goblins (Little-Omar, Headley)
  2. Team Konti (Konti_, FoDaObs)
  3. DYNAMIT DUO (BenyoTV, AAdam_)
  4. Team bLYYY (bLYYYPLAYS, TheVRJani)
  5. Friendly Fire (Mahonix, netPro)
  6. Nedves Menyétek (Chris_da_beast, Extazyo)
  7. Team Cucu (Cucu0015, Lowhealth)
  8. Whine4Pride (kulharcos, sorwei)
  9. PubG To The G (byslil, MUERTE188)
  10. HS (HellCaT1, skYYYd)

Gratulálunk minden résztvevő csapatnak, a teljes tabellát az alábbi linken megtaláljátok: Katt!

A meghívott vendégek ezúttal is nemes gesztussal éltek, a második helyen végző Team Konti és a negyedik helyezett Team bLYYY is  jótékony célokra ajánlotta fel nyereményét:

 

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva