Hearthstone

#2, #2, #1, #1: a HS történetének eddigi legdurvább szériája? Hunterace újból nyert!


A fiatal norvég ismét bedarált mindenkit, most épp a HCT Italy-t nyerte meg.

Ezen a hétvégén ismét magyaroknak szurkolhattunk nemzetközi Hearthstone versenyen, hiszen három hazai játékos is ott volt a HCT Italy tornán. Közülük végül PenhaDani végzett a legjobb helyen, miután 7:2-es mérleggel a Top 32-ig jutott, így meglett a pontszerző hely és a pénzdíj is.

Pontszerző + pénzdíjas helyen végzett PenhaDani Olaszországban

Vasárnap már a magyarok nélkül folytatódott a verseny, az egyenes kieséses szakasz pedig végül Hunterace győzelmével zárult, aki a finn Vardut győzte le a fináléban 3:2-re. Lassan már azt mondhatjuk, hogy semmi meglepető nem történt, hiszen

Hunterace egészen elképesztő szériát tudhat magáénak, amihez hasonlót nem nagyon láttunk még a Hearthstone esport története során.

A norvég játékos túlzás nélkül szárnyal a HCT Tour Stop versenyeken: Németországban és Kanadában második, Dél-Koreában és most Olaszországban pedig első helyen végzett. Ez négy darab döntőt jelent öt hónapon belül, amire nehéz szavakat találni – és akkor még ott van a július végi tokiói állomás, ahol szintén ott lesz a 16-os fináléban. Persze azt is hozzá kell tenni, hogy a HS versenynaptár idén sűrűbb, mint eddig bármikor, de ez még nem kisebbíti az eredményeket, hiszen több száz fős versenyeken kellett bizonyítania a norvégnak.

Hunterace az alábbi lineuppal tudta behúzni az első helyet:

  • Odd Rogue
  • Malygos Druid
  • Odd Paladin
  • Big Spell Mage

A paklilistákat itt láthatjátok.

Odd Rogue
AAECAaIHBrICyAOvBMrDAsrLAp74AgyMAssD1AX1Bd0IgcICn8IC68IC0eECi+UCpu8Cx/gCAA==
Malygos Druid
AAECAZICCP4BtAOTBMUExAbCzgKZ0wKb6AILQF/pAdMD5AigzQKHzgKY0gKe0gLb0wK/8gIA
Odd Paladin
AAECAZ8FBq8EpwXrwgKDxwL96gKe+AIMRvUF+QqbwgK4xwLjywKVzgL70wLR4QKL5QLW5QK15gIA
Big Spell Mage
AAECAf0ECNACysMC08UCoM4Cws4Cm9MC8tMCo+sCC02KAckD7AebwgKWxwLV4QLX4QKW5AK+7AK38QIA

A Tour Stop versenyek után most már csak a regionális vb-selejtezőkön kellene valamit mutatnia Hunterace-nek, az első alkalom ugyanis nagyon nem jött össze: májusban csúnyán leszerepelt, így esélye sem volt arra, hogy bejusson a Summer Championshipre. Hamarosan újból megkapja a lehetőséget, hiszen júliusban zárul a Season 2, melynek a végén a pontok miatt biztosan nem kell már aggódnia. Meglátjuk, hogy ezúttal összejön-e számára a bravúr – egy ilyen eredménysor után mindenképpen megérdemelné, hogy ott legyen a jövő évi világbajnokságon.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva