Fortnite

Hivatalos: Vikingek is lesznek az ötödik szezonban!


Most indult csak igazán be a hype-vonat!

Napról napra egyre biztosabb, a korok és kultúrák találkozója tényleg a Fortnite: Battle Royale ötödik szezonjában fog megtörténni!

A tegnapi nap folyamán egy keleties stílusú róka(?) maszkot osztott meg mint hivatalos teasert a Fortnite Twitter oldal, amit a mai nap egy újabb előzetessel fejelt meg.

Sokan tippeltek a vikingek eljövetelére, s a legújabb kép 99%-ban ezt a teóriát meg is erősítette. Az északi stílusú fejsze egyértelműen a vikingkort idézi, ami telis tele van érdekes lehetőségekkel.

 

Viking kinézetek, Loot Lake és a vikinghajók, viking témájú csákányok (valószínűleg a teaserben látott fegyver egy Battle Pass exkluzív Harvesting Tool lesz), valamint a vikingkorba kalauzoló játékon belüli események is biztosan sziporkázóak lesznek.

Eddig tehát kaptunk keleti és északi kultúrát, a holnapi nap az utolsó, ami még előre tud valamit jelezni, utána már érkezik a hivatalos megjelenés, csütörtök ugyanis már július 12-e!

Mindenki készítse már holnap be a maga minimum 950 V-Bucks-át, senki se hagyja ezt az utolsó pillanatra, nehogy megint agyonterhelődjenek a szerverek!

Ki örül a vikingek eljövetelének?

 

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva