Fortnite

Érkezhet a “Pool Floaty” és a Gift rendszer – Hiánypótló lehet a jövőheti Content Update


Az új frissítéssel több új fájl is érkezett. Legtöbbjüket legkorábban jövőhétre várjuk.

Nagy valószínűséggel az új szezon nem fog változtatni az Epic Games frissítési rendszerén, így megmarad a kiadó a már jól bevált “nagy – kicsi – nagy – kicsi…” sormintánál. A tegnapi nap folyamán elstartolt az új évad, a frissítés agyon is lett tömve újdonságokkal, talán annyi mindennel, amennyivel korábban még Fortnite Update soha.

Így egyáltalán nem lenne meglepő, ha a jövőheti nagy cirkuszt megoldaná egy “sima” Content Update-tel az Epic, elvégre nekik is kell a pihenés, a színvonal fenntartásához meg idő kell, bőven elég ha kéthetente húznak valami határozottat a fejlesztők és a tervezők. Ezekben a kéthetes ciklusokban előkészítik többnyire az új Item Shop kínálatot, meghozzák a betervezett változtatásokat a térképen, valamint bekészítik a következő két hétre valót, hiszen a Content Update-ek csak nagyon ritkán járnak szerverleállással és telepítendő újdonsággal.

Epic Games

Mindezt az adatbányászok is tudják, s miután kikaparták a nagy frissítések forrásfájljaiból a közösség által legfontosabbnak tartott dolgokat, az új skineket, elkezdenek új, még fel nem tárt nyomok után kutatni, mint például a következő hét Content Update-jének tartalma.

A forrásfájlok közül előkerült egy új tárgy neve, ritkasága és leírása, ami a v5.0-ban biztosan nem vált elérhetővé a közösség számára. Így nagy valószínűségre később tervez vele az Epic Games, legkorábban a jövőheti Update-ben.

Az új tárgy nem más, mint a Pool Floaty, egy felfújhatós kismedence

 

A név az angoluk tudóknak rendesen csípheti a szemét, reméljük ez csak amolyan “projekt név”, ami ha megvalósul a tárgy megjelenése, változni fog. Egy Legendary, vagyis arany tárgyról beszélünk, amit használat után, ha kilukasztunk, a levegőbe repít minket.

Ez alapvetően nem tűnik túl érdekesnek, vagy legendásnak, viszont a Floaty névből arra következtetünk, hogy ez a tárgy képes lesz lebegni a vízen, amire bizonyos helyzetekben igencsak nagy szükségünk lehet. Gondoljunk csak bele, ránk lőnek miközben keresztülvágunk Loot Lake-en, magunk alá dobjuk a tárgyat, fedezőtűzzel megzavarjuk az ellenfelünket, majd magunk alatt kipukkantva a felfújhatós medencét, elröppenünk a távolba.

Ami még mindenképpen várható a jövőben: A Fortnite Gifting

Ebben az esetben a jövőheti Content Update megjelenés abszolút kétséges és inkább valószínűtlen, mint valószínű, ám biztosan relatíve közel van a megjelenése a funkciónak, ugyanis újabb rendszerüzeneteket találtak hozzá a forrásfájlokban.

Ezúttal javarészt hibaüzenetekkel töltötték fel a Gift rendszerre vonatkozó forrásmappákat. (Csodálatos előjelek.) A Gifting egyébként már hónapok óta “érkezik”, remélhetőleg az ötödik szezon alatt már élesítve lesz. Az Epic Games legalábbis minél hamarabb élessé kívánja tenni a funkciót.

Ti hogyan tudnátok elképzelni a leírás alapján a “Pool Floaty” tárgyat?

 

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva