Hearthstone

A Quest Rogue visszatért: íme a győztes paklik a hétvégi versenyről


Tarei nyerte a HCT Oakland versenyt.

A hajnali órákban befejeződött a hétvége nagy Hearthstone versenye, a HCT Oakland – ezúttal a tengerentúlon folytatódott az idei Hearthstone Championship Tour évad második szezonja.

A helyszínnek megfelelően az indulók többsége Észak-Amerikából érkezett, a régió pedig végül az élmezőnyt is kisajátította: a Top 10-ben kizárólag amerikai és kanadai játékosok szerepelnek. A finálé is ezen két ország csatáját hozta: a verseny győztese az amerikai Tarei lett, aki a kanadai Impactet verte meg a döntőben, így ő lett a HCT Oakland bajnoka – 5000 dollárt és 15 HCT-pontot vághatott zsebre.

Az Endemic Esports színeiben versenyző játékos nem éppen szokványos lineupot hozott a versenyre, a deckjei között ugyanis ott volt a legutóbbi nerf óta nem sokat látott Quest Rogue is. Végül azonban éppen ez a pakli húzta ki sokszor a csávából – nem meglepő, hiszen nem sokan számítottak rá. Íme Tarei lineupja:

  • Malygos Druid
  • Quest Rogue
  • Shudderwock Shaman
  • Cube Warlock

Az alábbi képen a konkrét paklilistákat is láthatjátok.

Tarei győztes lineupja

A most következő hétvégén pihenőt tart a Hearthstone Championship Tour, nem kell azonban sokat várni a következő nagy versenyre, szűk két hét múlva, július 27-én és 28-án ugyanis jön a HCT Tokyo 16 fős döntője.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva