Fortnite

Kezdődhet a Halálos Iram? – Megérkeztek a harmadik heti küldetések!


A Road Trip skin utáni hajsza folytatódik!

Hamarosan csütörtök, az pedig azt jelenit, hogy érkeznek az újabb adag heti küldetések, s egy újabb lépéssel közelebb kerülünk a Road Trip skinhez. Ahogyan az előző szezonban is, úgy most sem tudjuk, hogy milyen lesz Season 5 titkos karakterkinézete, de pont ettől izgalmas a kihívások teljesítése, mindenkinek van a fejében egy kép, amiért hétről-hétre küzd. Bár reméljük, hogy ezúttal a hype-hoz méltó lesz a skin, a Blockbuster néven bevezetett Visitor összességében nem volt egy nagy durranás…

Persze még sok idő van a hetedik hétig, amikor is a legkorábban oldhatjuk fel magunknak a Road Tripet, ám most betekintést nyerhetünk a harmadik heti küldetésekbe, s mindenki eldöntheti magának, hogy a hetedik heti feloldás reális, vagy az új szórás miatt csúszni fog a teljesítés.

A hivatalos bejelentésig azért még nem kezeljük mindezt kőbevésett írásnak, ám irányadónak kiváló a kiszivárgott lista!

A Forbes értesülései szerint a következő heti küldetéseket kapjuk meg csütörtökön:

Storm-Twitter
  • Okozz sebzést személyszállító járműveknek (1000 sebzés kell a teljesítéshez).
  • Pusztítsd el a kijelölt célpontokat.
  • Használj egy Launch Padet.
  • Nyiss ki 7 ládát Fatal Fields-ben.
  • Kutasd fel azt a pontot, amit a Flush Factory-ben található kincsestérkép jelez.
  • Szerezz 3 gyilkosságot robbanószerrel. (A Grenade Launcher és a Rocket Launcher is számítani fog.)
  • Végezz ki 3 ellenfelet Haunted Hills-ben.

Az, hogy ezek közül melyik lesz a három Free Pass és melyik a 4 Battle Pass exkluzív kihívás még nem tudni, de teljesen mindegy, fejben így is bőven rá lehet hangolódni az új hét feladataira. Összességében nem tűnik egy bonyolult szórásnak, persze ez attól is függ, hogy kinek milyen a játéktudása és a játékstílusa. Sokan nem szeretik használni a különböző robbanószereket, nekik biztosan nem lesz kellemes feladat robbantgatni, ahogy a Haunted Hills-es gyilkolászás is bőven a térkép szélén helyezkedik el, így biztosan többen versenyezgetni fognak a Viharral a korai lövöldözés után.

 

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva