Hearthstone

Hülyeségnek hangzik, de működik: így néz ki a Cube Warrior


Íme Zoroark és Swidz közös agyszüleménye.

Több mint fél éve már annak, hogy megjelent a Carnivorous Cube, amely többféle pakliban is bizonyította már az erejét, mióta először találkoztunk vele a Kobolds & Catacombs-ban. Kezdetben a Warlock paklik kedvenc kelléke volt, aztán pár hónapja a Druidok is elkezdték használni a Witching Hour és a Hadronox mellé, mostanság pedig a Huntereknél látjuk előszeretettel.

Hogy mennyire erős a lap, azt jól mutatja, hogy kapcsolódó class lapok nélkül is simán megéri használni. Ezt bizonyította nemrég a két francia játékos, Zoroark és Swidz, akik kifejlesztettek egy Cube Warrior paklit, ami aztán egész jól is teljesített High Legendben. Nézzük is gyorsan a listát!

Zoroark és Swidz Cube Warrior paklija
AAECAQcGkAOkA5MEycICws4Cn9MCDEuiBJEG/wf7DJvCAqvCAr7DAszNAovhAs/nApvzAgA=

Az egész Cube-vonalnak a Devilsaur Egg adja meg az alapját, ami azért jó kiindulási pont, mert az ellenfél nem nagyon fog vele semmit sem csinálni, így meg lehet várni, amíg feljönnek a kombóelemek. Egy kintlévő tojás mellett egy Spiritsinger Umbra + Carnivorous Cube kombóval brutális boardot hozhatunk létre (Umbra + Cube + 3 Devilsaur + 2 tojás), amivel borzasztóan körülményes optimálisan elbánni. A Devilsaur Egg mellett a Cairne Bloodhoof is ideális anyag az említett kombóhoz.

Összességében a pakli leginkább egy Control Warriorra hasonlít, a Cube-vonal tehát lényegében a win conditiont képezi a deckben. Itt is vannak azonban olyan lapok, amik jól kombóznak a tojásokkal: a Brawl például több mint ideális, hiszen úgy pucolhatjuk le a boardot, hogy utána nekünk még marad egy-két 5/5 is. De ugyanez igaz a Warpath-re, ami szintén leszedi a Devilsaur Eggeket az ellenfél lényeivel együtt.

Meg kell hagyni, egészen kreatív elgondolás – még ha a Cube-vonal ismerős is lehet a mostanság népszerű Deathrattle Hunter deckekből. A Warrioron belüli hasznosítása ugyanis zseniális ötlet, amivel simán meglepetést okozhatunk az ellenfeleknek!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva