Fortnite

Méltó emléket kapott Chapadoodle: sírhellyel emlékezett meg az Epic a legnagyobb mentőakcióról


A fejlesztők humoruknál vannak.

A háttérsztori

Aki követte a Fortnite eseményeit az elmúlt bő egy hétben, annak ismerősen cseng Chapadoodle neve. A játékos egy meccs során zuhant Paradise Palms közelében lévő hegyek melletti részbe, ahonnan az építési limit miatt nem tudott kijönni (a játék egy bizonyos szint felett és alatt nem enged építeni).

Jelzésképp leadott lövéseit az egyik híres Youtuber, Muselk hallotta meg, aki mentőakcióra sietett.

Képtalálat a következőre: „fortnite paradise palms”
forrás: fortnite.wikia

Először megpróbált leépíteni oda, majd miután realizálódott benne, hogy nem nyersanyagból fogyott ki bajba jutott “társa”, visszament egy golfkocsiért, hogy azzal mentse meg.

A terv fejben megvolt: levezet a lépcsőkön, majd leérve mindketten felugranak a kocsi tetejéről (mely ugye Bounce Padként funkcionál).

Gyakorlatban ez nem jött össze: leérkezve beleütötte Chapadoodle-t a tengerbe, aki egyből meghalt. Utóbb kiderült, hogy tényleg működhetett volna a mentőakció – Muselk kijutott.

A fejlesztők humoruknál vannak

A balul elsült mentőakció az Epic Games-nek is tetszett, ugyanis a tegnapi frissítéssel egy sírhelyet elhelyezve emlékeztek meg a kudarcba fulladt hőstettről.

Egy másik újítás

Ha már mapet ért változások, akkor nem mehetünk el szó nélkül az új masinák mellett, mellyel az unatkozók agyaggalamb vadászatot űzhetnek. Több is van a pályán, egyet mutatunk, mely Flush Factory közelében van:

So this was added on top of flush factory from FortNiteBR

Risky Reels is megújult, de ezt bizonyára már mindenki észrevette.

forrás: Youtube

 

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva