Gaming

“For the Horde!” egyedül? Ez a srác fogott 36 karaktert és megcsinálta


Massively multiplayer online RPG?! Még mit nem, Bradster más szinten mozog!

Nincs olyan World of Warcraft (vagy Hearthstone) játékos, aki ne hallott volna Leeroy Jenkins nevéről. Az internetes meme-ből legendává vált játékos neve ma már fogalom a WoW közösségen belül, ám nem ő az egyetlen, aki megérdemelné a “halhatatlanságot”.

A “For the Horde!” és a “For the Alliance!” achivementek talán a legismertebb és legérdekesebb kihívásai a World of Warcraftnek. Minden új karakter esetében el kell döntenünk, hogy melyik oldalt választjuk, a döntésünk életre szóló, ugyanis onnantól kezdve az adott frakciót fogjuk képviselni bármerre is megyünk. A “For the…!” achivementek pedig éppen ennek a választásnak a kiteljesedései, ahhoz, hogy a játékosok teljesíteni tudják ezt a kihívást, el kell pusztítaniuk az ellenséges frakciók vezetőit. Ezt egyedül szinte lehetetlen megcsinálni, s csapatban is komoly koordináltságra van szükség ahhoz, hogy a manőver összejöjjön. A jutalom nem más, mint egy halom tisztelet, valamint egy Reins of the Black War Bear hátas (mount).

Egy “Bradster” nevű játékos viszont nem akart másokra támaszkodni, úgy döntött egyedül oldja meg a feladatot. Egyszerre 36 karakterrel rohamozta meg az Alliance fővárosokat, amiket 11 számítógépről irányított.

Forrás: Reddit

Bárki bármit mond, ez lehetett a világ legdrágább raidje. Gondoljunk csak bele, ahhoz, hogy 36 karakterrel neki tudjon egy időben szaladni a “For the Horde” kihívásnak legalább 36 előfizetéssel kellett rendelkeznie. Ez harminchatszor tizenhárom dollárba, azaz csaknem 468 dollárba, vagyis körülbelül 130 000 forintjába kerülhetett havonta a játékosnak. Aztán ugye ott van a villanyszámla a 11 számítógép után…

Érdekesség, hogy Bradstert egyébként korábban a Blizzard banolta is több hónapra, mivel többen jelentették őt a kiadónak a játékélmény rombolása miatt, valamint nem egyszer okozott egymaga szerver túlterheléseket bizonyos területeken (pl. Dalaran bank).

Egy biztos, ha valakinek a félelmetesen sok pénze mellé elhivatottság is társul, akkor nem igazán beszélhetünk lehetetlen küldetésről!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva