PUBG

A PUBG Corp újabb ajándék skinnel lepte meg a játékosokat


A PUBG Corp. már megint jó fej volt.

Korábban írtunk róla, hogy megtalálták a Survivor Tee-t a fájlok között és ahogy megjósoltuk, bizony ez is ingyen érkezett, méghozzá eredetileg azok kapták, akik elérték a lvl30-as szintet és megvették a Pass-t. Igen, csak elvileg, ugyanis akadt némi fennakadás és egyrészt a PUBG Corp. nem közölte a pontos feltételeket, csak adtak egy pólót, annak aki belépett.

Mármint nem mindenkinek, volt olyan, aki megvette a Pass-t, mégsem kapta meg a pólót, hiába érte el a 30-as szintet. Ettől függetlenül pedig volt olyan is, aki meg sem vette a Pass-t és még csak a 30-as szint közelébe sem járt, mégis megkapta a Survivor Tee-t.

A póló megszerzéséhez szimplán csak be kell lépni a játékba és indulásnál megkapjuk az új itemet. Könnyen lehet, hogy a rendszer miatt várni kell pár napot, ugyanis még nem mindenki kapta meg, de a kiosztás folyamatosan zajlik.

Update:

Úgy tűnik mindenki megkapta, aki játszott a játékkal a Sanhok Pass ideje alatt, bár a mellékelt szövegben azt írják, hogy a Pass tulajdonsok kapják, de a gyakorlat mást mutat. De még a lvl 30-as szinthez se volt szükség.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva