Fortnite

Túl szép volt, hogy igaz legyen – Nem lesz Twitch Prime exkluzív az Archetype


Épphogy csak kezdtük beleélni magunkat, érkezett is a hidegzuhany.

A Fortnite közösségben egyre többen pletykálták, hogy az Archetype nevű Outfit és a hozzá tartozó tárgyak a következő Twitch Prime csomag részeiként fognak érkezni. Több erre utaló jelet is lehetett találni, így a valószínűsége is relatíve nagy volt. Aztán érkeztek az adatbányászok és keresztülhúztak minden számítást…

A szóban forgó Archetype csomag – Epic Games

A fent látható tárgyakról gondolta azt a nagy többség, hogy a hamarosan esedékes Twitch Prime Pack #3 akció részeként fog érkezni. Az Outfit az Archetype, a Back Bling a Paradigm, a Glider a Servo, míg a Harvesting Tool a Caliper névre fog hallgatni,

amint megérkeznek az Item Shopba.

Igen, a nagy spekulációs időszaknak vége, nagyon úgy tűnik, hogy az FNBRLeaks Twitter fiók véglegesen lezárta az ügyet, ugyanis egy olyan információt ásott elő a forrásfájlok közül, ami meglehetősen fajsúlyosnak tűnik.

 

Ennyit a nadrágmintáról és a pakkba illő egyezésről. Az Archetype és a hozzá tartozó tárgyak adatai szerint hamarosan az Item Shopba fognak érkezni és nem Twitch Prime exkluzív ajándékként. Ezt egy “.uasset” fájl tartalmából sikerült előkaparnia az FNBRLeaks fiók tulajdonosának, abból a fájlból, ahonnan anno az első Twitch Prime exkluzív csomagokat is elő lehetett ásni. Amint láthatjuk a posztban szereplő képen, a kozmetikumok forrásaként az egyes esetben a Twitch van megjelölve, az Archetype esetében az Item Shop.

Aki igazán ráhangolta magát a skin-csomagra, annak komoly mennyiségű V-Buckot kell hamarosan feltöltenie a felhasználójára, ugyanis a komplett pakk biztosan nem lesz olcsó.

Így viszont továbbra is fennállnak a kérdések: “érkezik-e Twitch Prime Pack #3?”, valamint ha igen “mi lesz a tartalma?”. A legutóbbi Twitch pakk július 11-én vonult vissza, így ha érkezik új, azt hamarosan be kell jelentenie az Epic Games-nek. Jövőhéten nagy frissítés, érdemes lesz figyelni a vele érkező skineket!

 

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva