Counter Strike

GG EZ! Összesen 13 kört hoztak a Hyperion ellen, döntőben a magyar csapat


Tegnap este keményen odatették magukat a srácok, meg is lett az eredménye!

Sima, 2:0-ás győzelemmel estek túl az elődöntőn hussaR-ék az ESEA Open rájátszásában. Az mérkőzés előtt még nem tűnt ilyen egyszerűnek a szitu:

Biztosan komolyabb ellenfélről van szó, mint az Undefined. Minden esélyünk megvan a győzelemre, csak 100%-ban fókuszálnuk kell. Reméljük nem lesz baj abból, hogy SzarvasMarha fesztiválozott, és hogy Torzsi külföldről fog játszani, ugyanis Horvátországban van éppen.

Azt, hogy ilyen könnyen nyerni fognak, szerintem senki sem gondolta. Így azonban 1300 dollárt és egy ESEA Main spotot már biztosan a kezükben tartanak a srácok, ami hatalmas eredmény. Ám ha nyernek, akkor az ESEA Advanced ligában folytatják, ami csak eggyel van az MDL alatt.

Az MDL-ben pedig a Virtus.Pro és hozzá hasonló csapatok játszanak.

A meccsről sok izgalmas elemet nehéz lenne kiemelni, hiszen tényleg alig volt momentuma az ellenfélnek. Külön öröm viszont, hogy a legendás boostot ismét elsütötte a csapat, lassan már a védjegyükké válik. Ezúttal nem Heavenre, hanem az agresszív CT játékosra ment a lövés:

Az első mapon, Cache-en Remain embertelen formában játszott, nem tudtak mit csinálni a dánok. Overpass pedig Torzsi játszótere volt, aki egy horvát esport bárban játszotta le a meccset, a döntőt is onnan fogja végignyomni.  Er9k nem fragelt olyan sokat, ám amiket lőtt, azok annál fontosabbak voltak, de összességében mindenki remekül játszott. Reméljük a döntő is legalább ilyen jól fog menni. Mi gratulálunk a srácoknak és szurkolunk továbbra is!

Ilyen szép elődöntő után természetesen a döntőt is közvetítjük nektek, jelen állás szerint szerdán este 8-tól indul a móka. A magyar streamet itt találjátok majd!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva