Counter Strike

Kezdenek kiszivárogni az aláírások, bármelyik nap jöhetnek a CS:GO matricák


Zeus aláírását saját tetoválása ihlette, és meg kell hagyni tényleg sokkal jobb, mint az eddigi próbálkozások.

A Major matricák általában 2-3 héttel a verseny előtt szoktak érkezni. A három hétből már bővel kifutott a FACEIT, a két hetet azonban még éppen be tudnák tartani. De azt is csak akkor, ha még ma este kijönnének a matricák!

A Major ugyanis pont két hét múlva, szeptember 5-én, szerdán indul.

Azt már megszokhattuk, hogy az Update-ek, ládák, és matricák és európai idő szerint éjjelente érkeznek. A Valve székháza Washington államban, a Seattle melletti Bellevue-ben található, így a fontos bejelentéseket ottani idő szerint délutánra időzítik. Ez nálunk Magyarországon éppen a hajnali órákat jelenti.

Ha tehát a dátumokat nézzük, holnapra virradóan már jönnek is a matricák. De van itt más is, az ilyenkor szokásos leakek és spoilerek.

Elsőként Zeus aláírását szellőztették meg, és meg kell mondjuk nagyon jól tették hogy megmutatták. Reméljük tényleg ez az aláírás virít majd Zeus matrciáin, az eddigiekhez képest több szintet lépne egyszerre.

Az “S” betű alsó végighúzását nem hagyja el, de több extra elem is bekerülhet ezúttal. Az alsó sávban felbukkanna egy kés és az egész aláírás háttereként egy molotov szolgálna. Pont olyan szögből, ahogy Zeus tetoválásán is szerepel:

Biztosra persze nem mondhatjuk, hiszen csak a megjelenéskor látjuk meg, mi lesz Zeus matricáin. Ami szintén nincs konkrét dátumhoz kötve, de reméljük holnap reggelre már tényleg megkapjuk őket.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva