Overwatch

Borzalmasan időzített patch: “xQc” nem tudott rankedezni utolsó nap, majdnem kettétörte billentyűzetét

ujsagiro - 6 éve Címkék: blizzard, overwatch, Ranked, xqc,

Jogosan húzta fel magát a híres streamer.

Lezárult az Overwatch 11. ranked szezonja a tegnapi nappal, mely előző hónap másodikán indult.

A kliens is frissült, bekerült egy új patch, mely többek között elhozta a “D.VA’S NANO COLA CHALLENGE” névre hallgató mini eseményt, mely során az alábbi jutalmakat gyűjthetjük be:

DvaNanoCola-InGameRewards_OW_Embedded_JP.png
forrás: playoverwatch.com

Amint látható három nyert meccsért (Quick Play, Competitive, vagy Brawl) egy spray, hatért egy ikon, kilencért pedig a Nano Cola D.va (epic) lehet a miénk.

Az esemény szeptember 10-ig tart.

A frissítésnek tehát örülhetünk, az ingyen tartalom mindig jól esik, de az időzítés pocsék volt.

Konkrétan meccs közben frissített a kliens.

Köztudott, hogy sok játékos a ranked szezon utolsó napját nyomja meg legjobban: van olyan, akiben az dolgozik, hogy “na még egyszer fussunk neki”, illetve olyan is, aki minél magasabbra szeretne kerülni a top 500-ban, márpedig ott a legvégén élesedik a verseny a helyekért.

Képtalálat a következőre: „overwatch”
forrás: USgamer

A Dallas Fuel korábbi kanadai profija, Félix “xQc” Lengyel is javában rankedezett, amikor elkezdett frissíteni két meccs között a játék – már nem is tudott visszalépni. Mondhatjuk, hogy vérmérsékletéhez mérten fogadta a dolgot, ezúttal 100%-ig jogos volt kiakadása: a billentyűzetet majdnem kettétörte asztalán, egerét pedig csak azért nem hajította ki az ablakon, mert zárva volt – természetesen a streamelést is befejezte aznapra.

Reméljük, hogy a Blizzard tanul hibájából: bizonyos játékokban (pl. The Elder Scrolls Legends) a játékon belül ki van írva, hogy pontosan mennyi idő múlva lövik le a szervereket – ez itt is rengeteget segítene.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva