PUBG

Ott van az! – KODIAK és omgezjonesy bejutott a Broadcaster Royale nagydöntőjébe!


Több ezer magyar szurkoló követte az eseményeket.

Tegnap reggel már beszámoltunk, hogy sikeresen megérkezett a magyar duó Amerikába. Péntek este 20:00 órakor kezdőzött el az A csoport párosainak öt meccsen át tartó összecsapása. A magyar streameket (a játékosok csatornáit, illetve a FusionTV csatornáján) több mint 2500-an is nézték egy időben, elképesztő számok!

A tét nem kevesebb volt, mint az összesített TOP 20-ba jutás, hiszen csak a 2 csoport legjobb 40 duója vehet részt a vasárnapi nagydöntőben. A magyar csapat eredményei a következőek voltak:

  1. Sanhok – 17. hely
  2. Erangel – 13. hely
  3. Sanhok – 25. hely
  4. Miramar – 16. hely
  5. Sanhok – 5. hely

A konzisztens TOP 20 alatti helyek (egy meccs kivételével), illetve a végső meccs ötödik helyezése meghozta a várva várt eredményt. KODIAK és omgezjonesy kijutott a csoportkörből az előkelő 9. helyezést megszerezve!

Így tehát nincs más dolgunk, mind szabaddá tenni a vasárnap esténket. A pénteki naphoz hasonlóan, 20:00-kor kezdődnek majd a streamerek.

Hol követhetjük majd a döntőt?

Szerencsére rengeteg alternatívánk van. Megtehetjük az esemény hivatalos streamjén, a Fusion TV-n, akik direkt a srácokra fognak koncentrálni vagy a játékosok saját csatornáin (KODIAK – omgezjonesy).

Gratulálunk a magyar csapatnak, igazán szép munka volt!

Shroudos kép forrása: omgezjonesy FB oldala.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva