PUBG

A PUBG miatt lett öngyilkos egy 13 éves fiú


Egy felelőtlen döntés miatt az életét vesztette egy fiatal.

Kína keleti részén meghalt egy 13 éves fiatal fiú, az anya a PUBG-t okolja a történtekért. Xu Tianci este még az iPadjén játszott a PUBG mobile verziójával, majd ezek után gondolt egyet és kiugrott az ablakon a negyedik emeltről.

Xu Tianci, a 13 éves elhunyt fiatal

Az anya szerint Xu azért ugrott, mert a játékban ezek az ugrások nem halálosak, ő pedig elhitte, hogy az életben is hasonlóképp mennek a dolgok, tehát egyértelműen a játék a felelős, más egyszerűen nem lehetett az ok az anyja elmondása szerint.

A fiú holttestére csupán 6 órával később találtak rá. Az unokatestvére elmondása alapján semmi szokatlant nem tapasztalt, amikor jó éjszakát kívánt Xunak.

“Biztos vagyok benne, hogy csak kíváncsi volt arra, hogy az életben is túlélhetik-e az esést. Korábban elkoboztam tőle a számítógépét és nem engedtem hogy új elektronikai eszközöket vásároljon. A fiam egy fiatal, jó kedvű ember volt, nem volt semmi oka, hogy ilyesmit tegyen.” – mondta Yu Lihua, az anya a riportereknek

Yu Lihua, az anya

A család fontolgatja, hogy beperli a PUBG kínai disztribútorát, a Tencentet. A rendőrség még vizsgálja az ügyet.  A történet sajnos nem új keletű egyébként. Annak idején, a 2000-es években a Pokémon-láz idején is voltak fiatalok, akik charizardnak képzelve magukat kiugrottak az ablakon. El sem tudjuk képzelni, hogy min gondolkodhattak ezek a fiatalok.

Ezt láttad már?

 

 

Forrás

 

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva