Fortnite

Félelmetes Brick Wall bugra bukkantak – Erre érdemes lesz odafigyelni!


Ha eddig nem lett volna elég a meglévő hibalista...

Ismét sikerült egy game breaking bugra bukkanni, ezúttal a Sniper játékosok örülhetnek, elég hajmeresztő dolgokra lehetünk képesek, ha a hiba tudatában vagyunk.

A glitch egyébként pofon egyszerű, egy tégla fal kell hozzá, valamint egy alap editálási képesség. Ha tégla falat rántunk magunk elé és készítünk a középső soron egy ablakot, akkor a tégla fal elemei között található réseken képesek leszünk keresztüllőni.

Ahogyan az alábbi videóban is látni fogjátok, a fal tökéletes takarásba tud minket helyezni, míg mi könnyűszerrel lövöldözhetünk keresztül a téglák közötti réseken.

Ezzel a probléma csak az, hogy összességében meggyengül a saját védelmünk, valamint visszafelé is elsülhet a dolog, így ha az ellenfelünk tisztában van az exploit működésével, mi is könnyedén az ellenfelünk prédájává tudunk válni.

Az exploit elterjedése egyébként a TSM egyik játékosának, Daequannak köszönhető, aki élő közvetítés alatt mutatta be nézőinek a félelmetes játékhibát. Amint látható, a streamer kihasználta ellenfele ablak exploitját és ő maga lőtt  keresztül egy lyukon a Heavy Sniperrel. Normál esetben a lövésnek le kellett volna döntenie a falat, de ez esetben a golyó átvándorolt a téglák közötti résen, s az ellenfél fejébe fúródott.

Az Epic Games mindig árgus szemmel figyeli a közösségi oldalakat és a nagyobb közvetítéseket, hogy időben ki tudják szűrni ezeket a hibákat és még a nagy globális elterjedésük előtt javítsák azokat. Ezúttal viszont ez az exploit átcsúszott a szűrőn, ám nagy valószínűséggel hamarosan megoldják a problémát. Egészen addig viszont érdemes figyelni a struktúrák felépítésére, nehogy megtréfáljanak minket egy ilyen húzással.

Igazából a szóban forgó játékhibát bármelyik fegyverrel ki lehet használni, de a scope-pal rendelkező fegyverek, azaz a Scoped AR-ek, valamint a Sniperek azok, amelyek effektíven hasznosítják ezt a hibát a precíz lövések miatt.

Használjátok javatokra a hiba ismeretét!

 

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva