Fifa

Íme a labdavezetés császárai a FIFA 19-ből


Ha a legjobb dribble játékosokat keresed, már nem kell tovább kutakodnod.

Egy hét még hátra van ugyan a FIFA 19 megjelenéséig, de addig sem tétlenkedünk – mint ahogy az EA Sports sem, hiszen sorra záporoznak az infók és a kártyák az új játék kapcsán.

Az elmúlt napokban-hetekben láthattuk már a Top 100 játékost, mint ahogy bajnokságok és posztok szerint is megismerkedhettünk a legjobbakkal. Most pedig ideje kitérni az egyes képességekre is, hiszen amikor a megfelelő játékost keressük az Ultimate Team csapatunkba, akkor fontos, hogy a lényeges attribútumokat tekintve a legjobbak közül válasszunk. Íme a FIFA 19 tíz legmagasabb “Dribble” értékkel rendelkező focistája.

A listát – nem meglepő mód – Messi vezeti, 96-os DRI értékének köszönhetően nemcsak a pályán, hanem a FIFA 19-ben is utolérhetetlen ilyen tekintetben. A dobogóra a 95-ös Neymar és a 94-es Hazard fértek még fel, majd két Real Madrid-játékos, Isco és Modric következik.

Érdekesség, hogy Messi ilyen tekintetben +1 ponttal gazdagodott tavalyhoz képest. Neymar és Mertens szintén +1, Hazard és Modric +2, Isco, Douglas Costa és Coutinho pedig +3 DRI pontot kaptak a FIFA 18-hoz képest a fenti Top 10-ből, az élmezőnyből tehát utóbbi három játékos fejlődött ilyen téren a legtöbbet az elmúlt egy évben.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva