R6

Minimális erősítés ráférne: testre szabható pozíció az Alibi hologramoknak


Jöjjön egy szuper ötlet az internetről.

Az Operation Para Bellummal került be a játékba a 37 éves líbiai védő Alibi, illetve a 45 éves olasz származású Maestro.

Sok víz lecsorgott azóta a Dunán, megállapíthatjuk, hogy két balanszos operátorral bővült a játék.

Noha két hónapos statisztika, de írtunk róla, hogy Maestro egyenesen a 2. legtöbbet bannolt operátor volt akkor.

Ezt az 5 védekező operátort bannolják a profik – Mira utcahosszal vezet

Azóta is választják a profik, de Alibi is simán előfordul Pro League meccsen. Utóbbit mégis egy picit gyengébbnek tartják néhányan a kelleténél.

Mielőtt továbbmegyünk, szögezzük le: nem értünk ezzel a táborral egyet, nem rossz a hölgy (egy hármas sebességű operátor szinte sosem gyenge), de a hologramokra ráférne egy kis buff.

Képtalálat a következőre: „alibi rainbow six siege”
Windows Central

Rengetegen rájöttek, hogy hogyan kell használni a kütyüjét (nem az ellenfél megtévesztésére), azonban linkeljük Get_Flanked videóját, hogy aki nem ismeri, az is tisztában legyen vele.

A lényeg, hogy úgyse fogjuk tudni megtéveszteni az ellenfelet (csak ha nagyon rossz), úgyhogy szimplán rakjuk be ajtókhoz, ablakokhoz, mert ha rálő az ellenfél, akkor felfedi magát, mi pedig mögüle tudunk peakelni.

forrás: youtube.com/watch?v=LiFbP-U41cY

Mégis felmerül az emberben a kérdés: nem lenne menő, ha az eredeti céljára (ellenfelek megtévesztése) is lehetne használni?

Erre találtunk még jó pár hete egy egész jó ötletet Redditen:

A lényege, hogy a hologram lerakása után beállíthatnánk, hogy milyen testhelyzetben álljon a képmás: így nem az lenne az ellenfelek első gondolata, hogy ha meglátja az álló Alibit, akkor tudja, hogy az nem az igazi.

Nem hiszem, hogy ez a kis erősítés túl erőssé tenné az operátort, viszont több stratégiát vinne az eszköz használatába, illetve közelebb állna ahhoz, amire eredetileg tervezték.

Borító: hdqwalls.com/wallpaper/7680×4320/alibi-tom-clancys-rainbow-six-siege-8k

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva