League of Legends

Dragon Trainer Heimerdinger? – Lesz még itt jobb is!


Úgy tűnik egy újabb közösségi ötletet tesz valósággá a Riot Games, valamint egy-két kívánságot is teljesít.

A Legaue of Legends közösség kollektívan ugrott nagyot a székében tegnap este, ugyanis a Riot Games nyilvánosságra hozott egy skin előzetest, ami nagy valószínűséggel Heimerdingerre érkezik.

Persze mindez nem egyenesen arányos azzal, hogy a közösség rárobban a hírre örömében, az extázist igazából az eredményezte, hogy az új kinézet Dragon Trainer tematikájú lesz, valamint az, hogy technikailag egy régóta várt közösségi ötletet válik valósággá.

Ahogy a fenti videóból is jól látszik, egy kis sárkány kel éppen ki a tojásból, amit a hangjából ítélve Heimerdinger szemszögéből figyelhetünk meg. Rettenetesen kíváncsiak vagyunk arra, hogy mégis milyen lesz a karakter modell a hivatalos kiadásban, viszont Vlad Bacescunak köszönhetően kaphatunk egy kis “nem hivatalos” ízelítőt előtte.

Forrás: Vlad Bacescu
Forrás: Vlad Bacescu

Igazából egészen meg lennénk elégedve azzal is, ha a fent látható terveket szimplán csak megvásárolta volna a Riot Games és meganimálta volna. A hivatalos teaserben láthattuk, Heimerdinger ott is használ szemüveget, mint a fent látható Concept Arton. A kis sárkány színe is könnyedén stimmelhet, bár ezen valószínűleg senki sem akadna fenn, ha nem hasonlítana a végtermék. Sajnos még többet a hivatalos skinről nem tudni, de valószínűleg az elkövetkező napokban már a PBE-n meg fog jelenni a modell tesztelésre.

Viszont nem csak ennyi érkezett skin-téren a Riot háza tájáról!

Riot SuperCakes ugyanis nemrégiben válaszolt néhány közösségi kérdésre az Ask Riot bejegyzéssorozat legújabb kiadásában, amiben arról kérdezték néhányan a kiadót, hogy mégis mely hősök számíthatnak még idén új skinekre. Az egyik leginkább foglalkoztatott hős ebben a kérdésben Kled volt, akit sajátos stílusa miatt egyszerűen imádnak a League of Legends játékosok, megjelenése óta viszont nem kapott egyetlen új skint sem.

 

Ez a rossz széria még idén meg fog szakadni, SuperCakes ugyanis hivatalosan is bejelentette:

“Éppen dolgozunk egy új Kled kinézeten. Még az idei év végén meg kellene jelennie, sőt, vele együtt Camille is számíthat egy újra.”

Nem elég tehát, hogy biztosan jön egy teljesen új Kled skin, még a Camille játékosok is megkapják a nekik járó törődést 2018 végén. Az, hogy a kettő közös tematikát, vagy sajátot kap majd nem tudni, de talán nem is fontos, a lényeg, hogy érkeznek, mi pedig már nagyon várjuk őket!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva