Gaming

Hog Rider továbbképzés: 5 tipp a Clash Royale egyik legellentmondásosabb lapjához


5 trükk következik a Hog Riderhez.

Clash Royale tippek sorozatunk jelentkezik, ezúttal nem egy új, hanem egy meglévő kártyához mutatunk pár trükköt, mely igencsak megosztó: sokan szeretik, sokan utálják a Hog Ridert.

Ha előbbi táborba tartozol, tarts velünk!

1. Így lehet bolondot csinálni a Mega Knightból

Kezdjük rögtön a kedvencemmel. Ha a képen látható helyre tesszük le a kártyát, akkor mire ráugrana  a Mega Knight, addigra elugrik a Hog Rider is – így kikerülve a legnagyobb sebzést és elhúzva a 7 manás lapot.

2. Poison használat

Ha Poisonnel támogatjuk meg a push-t, akkor a képen látható helyre tegyük le, így ha a két torony közé érkezik a counter, akkor is sebzi azt a méreg.

3. Support használat

A Hog Ridert nem szokás egymagában csatába küldeni, általában valamivel támogatjuk. Legyen az akár a képen látható Ice Spirit, vagy bármi olcsó egység, ne rakjuk hátra, mert erős spoiler arra, hogy támadunk (persze ha ennyire elnyomja az ellen a The Logot, akkor örülünk). Helyette tegyük le a Hog Ridert és mögé közvetlen a támogatót.

4. Pumptalanítás

Noha messze nem a legnépszerűbb épületről van szó, de veszélyes hosszútávon, ezért ha tudunk, szabaduljunk meg az Elixir Collectortól. Tegyük le a képen látható helyre a Hog Ridert, aki átugorva a hídon egyenesen az épületre megy rá és pusztítja el (persze ha megvédi az ellenfél, akkor nem szedi le az egészet, de jó eséllyel bevisz pár ütést).

5. Vállalkozó szelleműeknek

Ez inkább csak egy poénos tipp, mert a Freeze a gyengébb varázslatok közé tartozik, de ha szeretsz kísérletezni, akkor játszd a varázslatot, a Hog Ridert és a Balloont egy pakliban. Hidd el, nehéz dolga lesz az ellenfélnek levédekezni mindent és kitalálni, hogy mit fagyasztasz be.

Ha az összes többi tippre is kíváncsi vagy (vannak benne még hasznosak!), akkor mutatjuk a forrást hozzá:

Borító: https://www.papyswarriors.com/medias/album/fan-art-hog-rider-jepoyeee-clash-of-clans.jpg

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva