Counter Strike

HOGY MICSODA? Kennys belőtte a lehetetlent, nem hittük el amit látunk


Az ESL One: New York további küzdelmeiből ugyan kiesett a G2, de az egész torna legdurvább körét akkor is kennyS hozta le.

Az ESL One küzdelmei már a legjobb 4 csapat meccseinél járnak. Szombat este mousesports vs. NRG és Liquid vs. Gambit elődöntők következnek New Yorkban. Természetesen élő, magyar közvetítés mellett, ASUS egér és Nitro gamer szék nyereményjáték mellett, a Gamer.hu Twitch csatornáján.

Az viszont biztos, hogy ennél a kennyS körnél durvább már nem lesz az egész versenyen.

Lássuk is röviden egymás után, mi is történt:

  • 4v5-ben a G2 feladja közepet és 2 A + 2 B védelmet hívnak Cache-en. SmithZz pozija nem éri meglepetésként a mainből betámadó terrorokat, így kennyS-nek 1v5-ben kellene helytállnia.
  • Konténertől egy frag meg is van, innentől azonban beszorul rakóra, nincs hova menekülnie.
  • KennyS életösztöne azonban maxon pörög, újabb lövés helyett elbújik a terror smoke-okban és nyikorgós ajtóhoz hátrál. Daps még neki is ugrik a füstben, de nem veszik észre.
  • A leghátul érkező nahtE-t a smoke-ból előbújva még el is csípi, ezzel 3v3 szitut teremt, és sikerül elbújnia is. Bemegy nyikorba és magára zárja az ajtót. Ekkor jön azonban a legdurvább rész. Falon keresztül, előbb 38 HP-ra lövi Brehzét, aki FugLy-t boostolja NBK-ben.
  • A srácok emiatt bontják boostot, és amikor FugLy leugrik Brehze mellé, jön a csoda. KennyS egyetlen golyóval szed ki két embert is falon keresztül, és ezzel lehozza a kört csapatának.

Nem lehet elégszer visszanézni, elképesztő mozgás és még elképesztőbb lövések kennyS-től.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva