Fortnite

Már a South Park is a Fortnite-ot gúnyolja


A South Park nem hazudtolta meg ezúttal sem önmagát, még mindig aktuális a rajzfilmsorozat!

Nem kellett sokat várni, hogy a  South Park alkotói, Trey Parker és Matt Stone feldolgozzák a Fortnite jelenséget. A sorozat 22. évadjának premierjén már bele is csempészték a népszerű játékot a showba. Az egész rész arról szól, hogy South Park városába is elértek az iskolai lövöldözések, amelyeket egyébként szintén kifiguráznak az alkotók. A Fortnite-ot természetesen a sorozat főszereplője, Eric Cartman idézi meg:

“Butters, kell a segítséged!… Anyám azt mondta, ha megbukok még egy matekteszten, eltilt engem a Fortnite-tól”

A jelenleg legnépszerűbb battle royale játékot azzal gúnyolják ki, hogy főként a fiatalok között ilyen elterjedt, de semmilyen más vetélytársat nem említenek, mint például a PUBG vagy a Call of Duty Black Ops 4. Persze kár ezt olyan komolyan, venni, “hiszen ez csak a South Park”, ahogy Matt és Trey szoktak fogalmazni. Számtalan alkalommal kiparodizálták már a hollywoodi celebeket, legyen szó Kanye Westről vagy akár Michael Jacksonról.

Mivel a sorozatban mindig az éppen aktuális trendet figurázzák ki, ezért könnyen lehet, hogy a Fortnite a továbbiakban is South Park visszatérő eleme lesz, de erről részleteket sajnos nem árultak el a készítők. Ha ez így megy tovább és a kedvenc általános iskolásaink a jövőben többször előveszik a Fortnite-ot azzal csak még nagyobb hírverést csinálnak a játéknak. Az biztos, ha a WoW-hoz hasonló epizódot kapunk, akkor a Fortnite-ban fixen Kenny fog először meghalni.

Ezt láttad már?

A Simpson család is feldolgozza végre az esportot!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva