Counter Strike

Csütörtökön újabb CS:GO UPDATE érkezik, Canals már biztosan változik


Úgy tűnik a Valve kezd visszaállni a régebben már alkalmazott, heti egy rendszeres frissítésre.

A CS:GO UPDATE-ek érkezését maximum megtippelni lehet, kiszámítani biztosan nem. Míg más játékokban fixen heti egy “update napot” tartanak a kiadók, a Valve csak akkor jelentkezik, ha már nagyon muszáj.

2018-ban aztán szimpatikus fordulatot vett az UPDATE-ek időzítése, a Valve beállt a heti egy rendszeres frissítésre.

Mindig csütörtökön érkezett, és a kisebb-nagyobb javítások mellett néha komoly változásokat is kaptunk. Egy ideig ment is a dolog, a játékosok imádták, de nyárra mégis elhalt a dolog. Szeretnénk hinni, hogy októbertől ugyanez a rendszeresség vár ránk, vannak is erre utaló jelek.

A legutóbbi nagy UPDATE október 4-én, csütörtökön érkezett a CS:GO mellé. A frissítést a Műhelyben található “compatibility” verziók árulták el, és a jóslat tényleg bejött. Most ismét felbukkant egy közelgő pálya UPDATE, ezúttal Canals változik.

Ha pedig a hét elején ilyen nyomra bukkanunk, joggal reménykedhetünk egy újabb csütörtöki UPDATE-ben. Ami lehet kicsi vagy nagy, a lényeg, hogy rendszerességet hozna a játékosok, és fejlesztők számára is, amivel számolni lehet. Ha felmerül egy hiba, a játékosok nem a csodára várnának, hanem bíznának benne hogy a rendszeres csütörtöki UPDATE során jön egy hotfix. Számolnának vele, keresnék az infót és éreznék, hogy a kiadó törődik velük.

A CS:GO-nak újabban rengeteg kihívója akad, a játékosbázis pedig föl-le ingadozik szinte megállás nélkül. Ha szeretnék visszaszerezni a játékosok bizalmát, akkor a csalók kiszűrése mellett a rendszeres UPDATE-ekkel kellene kezdeni a hadjáratot.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva