Fortnite

Inkább ők mint a Skull Trooper? Bemutatkozik Soul Striker és Skull Ranger


A közönség egyik része mindent megtesz azért, hogy a Skull Troopert ne kelljen visszahozni az Item Shopba.

A Skull Trooper sorsa jelenleg eldöntetlen kérdés az Epic Games számára. Rengeteg érv szól amellett, hogy visszahozzák a játékba, de legalább ugyanennyi indok szól ellene is.

Az account kereskedők és scammerek ellen például hatékony fegyver lenne, ha újra megvásárolható lenne a skin. A Skull Trooperrel rendelkező accountokért ugyanis csillagászati árakat kérnek a piacon. Ezzel az egyébként tiltott account kereskedelem egyik központi eleme a skin, a piac egyik életben tartója. Ha azonban újra megvásárolható lenne, az segíthetne visszaszorítani az illegális account eladásokat. Ezzel azonban az is együtt jár, hogy elárasztja majd a szervereket a rengeteg Skull Trooper skin.

A Skull Trooper-téma folyamatosan pörög a Fortnite közösség körében, és újabban úgy tűnik, az ellenzők hangjai hangosabbak. Még a magyar szavazók kétharmada is úgy vélte, nincs szükség a visszatérésre:

A nagy felhajtás tehát kezdi a Skull Trooper ellen fordítani a játékosokat, akik mostanra már jobban örülnének valamilyen más halloweeni skinnek.

Például a nemrég felmerült Soul Strikernek, a Ghoul Trooper férfi változatának.

A FortniteWave által tervezett skin hatalmas sikert aratott a közösségi médiában, a megtekintők 93%-a upvote-olta a koncepciót. Igazából egyszerű de nagyszerű az ötlet, megcseréli a tavalyi halloweeni skinek nemét és kész is az idei felhozatal. Ezzel tulajdonképpen kapunk is Ghoul Troopert meg nem is, ez lehetne a megoldás a Skull Trooper esetében is. Egy női változat, Skull Ranger, amire már utaltak is a játékfájlok.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva