PUBG

Ti küldtétek: Íme a legdurvább magyar lövések II.


Hatalmas klipeket küldtetek, mi pedig kiválogattuk a legjobbakat közülük.

Korábban meghirdettük, hogy keressük a legdurvább magyar lövéseket, amely felkérésre rengetegen jelentkeztetek. Ahogyan korábban ígértük, kis csúszás után megérkeztünk a második adaggal ami bőven tartogat meglepetéseket. Pár videónál csak néztem és csodálkoztam, hogy ilyen van? Majd persze magamhoz térve eszembe jutott, hogy attól hogy nekem nincs, másnak simán lehet ekkora szerencséje.

Ti küldtétek: Íme a legdurvább magyar lövések I.

Amikor azt hiszed, hogy fixen halsz, bLYYY még nem adja fel. A népszerű streamer fogta és ledarálta támadóját az utolsó 4 golyójával, ráadásul egy VSS segítségével. A hihetetlen kategória, komolyan.

Markov bemutatta, hogy hogyan kell ledarálni egyedül egy squadot: csupán némi skillre és jó időzítésre volt ehhez szüksége. Az a recoil control azért elég szép volt, meg kell hagyni!

Seedie pedig egy 2X segítségével döntötte el az 1v1-et Pecadoban több száz méteres távolságból. Sokan nem szeretik a 2X-et, de ez egy red dottal talán soha nem jött volna össze.

Nem biztos, hogy elsőre le fog esni, hogy mi is van ebben a videóban. Ha segíteni kell a csapatnak, akkor nincs idő gondolkodni, ez itt is így volt, az akció pedig szerencsére sikerrel zárult.

Kevin nem épp mai videót küldött be, de sebaj, a 8X és az SKS mindig jó kombó, főleg ha összeállnak a csillagok és még egyhitelni is tudunk vele.

+1 WTF kategória győztese

A Kar98k+8X kombóra fel sem kapnánk a fejünket, de egy kis Hitmannel megspékelve igazi remekműnek lehetünk a szemtanúi. Borzasztóan nevetséges, lehetetlen komolyan venni, mégis hatalmas alakítás. A végén pedig még egy plusz videó is bent maradt, amit végképp nem lehet hova tenni, de összességében ez épp így lett zseniális.

Ezúton is köszönjük mindenkinek, aki videóval készült. A jövőben várható még hasonló “Ti küldtétek” rovat, álljatok készen, addig is jó, killekben gazdag játékot kívánunk mindenkinek!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva